A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

НА СУМЩИНІ ЗА КОШТИ ФОНДУ НАРАХУВАНО 257,2 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ДОПОМОГ НАПРЯМУ ЕВАКУЙОВАНИМ ПРАЦІВНИКАМ

Аби гарантувати для українців отримання матеріального забезпечення, навіть якщо через війну роботодавець не може дотриматись стандартної процедури, Фонд соціального страхування України нараховує допомоги за лікарняними працівникам напряму.

14:39 27.10.2022

Дотримання вимог охорони праці та промислової безпеки під час проведення опалювального сезону - запорука зниженню виробничого травматизму.

Забезпечення належного стану охорони праці та пожежної безпеки підприємства стає особливо актуальним в опалювальний період. Холодна погода вносить свої корективи в експлуатацію протипожежних систем та обладнання, використання опалювальних приладів створює додаткову небезпеку виникнення виробничого травматизму. Роботодавець повинен прикласти максимум зусиль для захисту працівників та виробництва від пожеж  та нещасних випадків.

11:25 26.10.2022

ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ ПОСТРАЖДАЛИ 98 ПРАЦІВНИКІВ ГАЛУЗІ ПОСТАЧАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ТА ГАЗУ

Усі українські працівники є застрахованими у Фонді соціального страхування України на випадок поранень або смерті під час виконання посадових обов’язків. У війну такий соціальний захист продовжує забезпечуватись ФССУ в повному обсязі та надається, зокрема, в разі отримання травм внаслідок бойових дій. Про це Сергій Акопян, начальник управління профілактики страхових випадків виконавчої дирекції Фонду, повідомив під час Дев’ятої міжнародної науково-практичної конференції «Охорона праці – 2022: євроінтеграція та інновації».

14:56 25.10.2022

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА

Липоводолинська дільниця філії «Роменський район електричних мереж» АТ «Сумиобленерго» повідомляє про тимчасову перерву в електропостачанні на території Л-Долинської ОТГ, а саме:

09:55 24.10.2022

ЗАТРИМКУ У ФІНАНСУВАННІ ЛІКАРНЯНИХ БУДЕ СКОРОЧЕНО

Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на майже 57 робочих днів.

10:11 21.10.2022

УВАГА! ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНІ ОСОБИ – РОДИНИ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ МАТЕРІАЛЬНУ ПІДТРИМКУ ВІД КОНСОРЦІУМУ РЕАГУВАННЯ!

Благодійний фонд «Право на захист», як партнер Консорціуму Реагування (UKRAINE RESPONSE CONSORTIUM) за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA) розпочинає приймати заявки на матеріальну підтримку  — 2220 гривень на кожного члена родини протягом 3-х місяців.

10:38 20.10.2022

ПЕРЕДБАЧЕНО ВИДІЛЕННЯ 352,8 МЛН ГРН ДОПОМОГИ ДЛЯ ПОГАШЕННЯ 12 % ЗАБОРГОВАНОСТІ ПО ЛІКАРНЯНИМ

У зв’язку із спадом економічної активності та зупинкою підприємств внаслідок воєнної агресії російської федерації, Фондом соціального страхування України недоотримано понад 5 мільярдів гривень надходжень від єдиного внеску, що стало причиною виникнення заборгованості з виплати лікарняних та декретних допомог застрахованим громадянам, яка станом на 01.10.2022 склала 2,9 мільярда гривень.

11:21 19.10.2022

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗУ!

За повідомленням АТ "Сумигаз", 17.10.2022 року з 00-00 до 18-00 год. у зв'язку з проведенням заміни обладнання ГРП згідно плану розвитку 2022 р. буде припинено газопостачання населених пунктів: с. Суха Грунь і с. Московське.

13:51 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь