A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ЗА ЛІКАРНЯНИМИ І ДЕКРЕТНИМИ ДОПОМОГАМИ ЗВЕРНУЛИСЬ МАЙЖЕ 49 ТИСЯЧ ПРАЦІВНИКІВ СУМЩИНИ

Близько 49 тисяч застрахованих працівників Сумщини звернулись до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області за допомогами упродовж трьох кварталів 2022 року. Управління нарахувало для них майже 252 мільйона гривень допомог – зокрема, допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання.

10:27 13.10.2022

НА СУМЩИНІ ЗА КОШТИ ФОНДУ ПРИЗНАЧЕНО 800 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ І СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

13:40 12.10.2022

ЗАСТРАХОВАНІ ОСОБИ СУМЩИНИ ПРОВЕЛИ НА ОПЛАЧУВАНІЙ САМОІЗОЛЯЦІЇ ВІД COVID-19 ВЖЕ ПОНАД ОДНУ ТИСЯЧУ ДНІВ У 2022 РОЦІ

Аби зупинити поширення COVID-19, Фонд соціального страхування України оплачує українцям період самоізоляції після контакту з хворим на коронавірусну хворобу. Така допомога від Фонду продовжує нараховуватись у період воєнного стану та фінансується у розмірі 50% середнього доходу та 100% – для медичних працівників.

10:59 11.10.2022

АТ «СУМИГАЗ» НАГАДУЄ: ПОРЯДОК ОПЛАТИ ЗА ПОСЛУГУ ДОСТАВКИ ГАЗУ НЕ ЗМІНИВСЯ

Плата за розподіл газу – це кошти на ремонт газорозподільної системи Сумщини та заробітну плату для газовиків, які ліквідовують аварійні ситуації, відновлюють мережі 24/7. Сьогодні газовики Сумської області працюють в посиленому режимі, відновлюючи зруйновані ворогом мережі, в небезпечних умовах повертають тепло в домівки.

13:54 06.10.2022

ПРО ФІНАНСОВУ ПІДТРИМКУ

Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції (далі – Порядок), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918, визначено, що отримувачами бюджетних коштів є фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції (далі - отримувачі).

13:46 06.10.2022

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “СИЛЬНІ” НАДАЄ ДОПОМОГУ ЛЮДЯМ, ЯКІ ПЕРЕЖИЛИ СЕКСУАЛЬНЕ НАСИЛЛЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів. Сексуальне насилля під час війни не має строку давності. Незалежно від того, коли людина заявить про злочин - винного можна буде притягнути до відповідальності.

13:39 06.10.2022

СЕРЕДНІЙ РОЗМІР ДЕКРЕТНОЇ ДОПОМОГИ ПО ВАГІТНОСТІ ТА ПОЛОГАХ ВІД ФОНДУ НА СУМЩИНІ СКЛАВ 41400 ГРИВЕНЬ

Півтори тисячі застрахованих осіб звернулись до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області за допомогами по вагітності та пологах з початку року. Фонд продовжує фінансувати декретні допомоги попри умови воєнного стану, неможливість окремих роботодавців опрацювати е-лікарняні своїх працівниць і навіть у разі виїзду застрахованої особи за кордон.

15:36 05.10.2022

ІДЕНТИФІКАЦІЯ КОРІВ — НЕОБХІДНА УМОВА ДЛЯ ОТРИМАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ

Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції (далі – Порядок), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918, визначено, що отримувачами бюджетних коштів є фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції (далі - отримувачі).

09:58 05.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь