A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

МІЖНАРОДНА ГУМАНІТАРНА ОРГАНІЗАЦІЯ "ЛЮДИНА В БІДІ" ПРОПОНУЄ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПСИХОСОЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ

Всеукраїнський психосоціальний проект є дуже актуальним в сучасних умовах. У цей скаладний час всі громадяни України, а особливо діти, перебувають у гострому стресовому стані та потребують якісної психологічної підтримки від спеціалістів.

09:18 01.12.2022

УВАГА! ПРОВОДИТЬСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВ НА ВИПЛАТУ КОМПЕНСАЦІЇ ЗА ЛИСТОПАД

З 1 по 5 грудня 2022 року відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради та ВРМ (спеціалісти віддалених робочих місць відділу ЦНАП у кожному старостаті громади) проводять прийом заяв на виплату компенсації за листопад 2022 року !

09:02 01.12.2022

ВІД ЧОГО ЗАЛЕЖИТЬ РОЗМІР ДОПОМОГИ ЗА ЛІКАРНЯНИМИ

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області опікується понад 230 тисячами працюючих, кожен з яких має право на компенсацію втраченого заробітку в разі хвороби, травми, догляду за хворими рідними та в інших страхових випадках. В цілому ж по Україні під соціальним захистом ФССУ перебуває 11 мільйонів працюючих українців.

11:09 30.11.2022

ПРОЦЕДУРА ОТРИМАННЯ ЛІКАРНЯНИХ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ЗА-КОРДОНОМ

Попри вимушену евакуацію за кордон, українські працівники не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для застрахованих осіб, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.

11:07 30.11.2022

У ЛИСТОПАДІ ПОТЕРПІЛІ ОТРИМАЛИ 906 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ЩОМІСЯЧНИХ ВИПЛАТ

Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж листопада отримали майже 170 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин. Виплати профінансовано вчасно та в повному обсязі для потерпілих з усієї України, зокрема тимчасово окупованих територій.

11:03 30.11.2022

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ ЗА ЕЛЕКТРОННИМ ЛІКАРНЯНИМ

Цього року працівники Сумщини вже отримали майже 220 мільйонів гривень лікарняних і декретних допомог від Фонду соціального страхування України. Виплати отримали більше 43 тисячі застрахованих осіб.

09:34 28.11.2022

ЗА ЧАС ВІЙНИ НА СУМЩИНІ ЗА КОШТИ ФССУ ПРОФІНАНСОВАНО МАЙЖЕ 193 МЛН ГРН ДОПОМОГ ПО ТИМЧАСОВІЙ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ ТА ВАГІТНОСТІ ТА ПОЛОГАХ

З початку повномасштабного вторгнення фахівці Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві доклали всіх зусиль, аби виплати за лікарняними не призупинялись навіть в найскладніших обставинах – тож лікарняні і декретні допомоги продовжували виплачуватись навіть в умовах активних бойових дій, у тимчасово окупованих регіонах, для працівників, які евакуювались за кордон, або чиї роботодавці не змогли подати лікарняні на оплату.

09:33 28.11.2022

УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИПЛАТИЛО ПОНАД 17 МЛН ГРН ЩОМІСЯЧНИХ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ У ЛИСТОПАДІ

Навіть під час воєнного стану щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві продовжують виплачуватись Фондом соціального страхування України вчасно та в повному обсязі. Страхові виплати фінансувались вчасно навіть під час активних бойових дій і для потерпілих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

09:25 28.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь