A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ЗА ПРОГРАМОЮ USAID НЕВЕЛИКІ СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДОБРИВА ТА НАСІННЯ СОНЯШНИКА

З 1 березня 2023 року невеликі агровиробники зможуть отримати добрива для ярих і озимих культур та насіння соняшника завдяки проектові, що впроваджується Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України. Заявки приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 14 березня 2023. Проект здійснюється у межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

11:09 02.03.2023

ФАО ЗАКУПИТЬ НАСІННЄВУ КАРТОПЛЮ ДЛЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ВІЙНИ РЕГІОНІВ: ЯК ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У ТЕНДЕРІ

ФАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) оголосила тендер на закупівлю та доставку насіння картоплі для підтримки вразливих домогосподарств у сільській місцевості під час весняної посівної кампанії в Україні

08:46 02.03.2023

МІКРОГРАНТ НА ВЛАСНУ СПРАВУ

Урядом запроваджена Державна програма надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, яка затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 №738. Мікрогранти на створення чи розвиток власного бізнесу є найбільш популярною та дієвою державною програмою, на реалізацію якої уповноважена Державна служба зайнятості. Програма розрахована на суб’єктів мікро- чи малого підприємництва, а також на громадян України, які мають намір розпочати підприємницьку діяльність.

11:38 22.02.2023

ОПИТУВАННЯ СЕРЕД ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ В СФЕРІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА І МАЮТЬ БАЖАННЯ НАДАВАТИ ТАКІ ПОСЛУГИ ВЕТЕРАНАМ/ВЕТЕРАНКАМ

Проводиться опитування для виявлення організацій-надавачів послуг ветеранам/ветеранкам у сприянні розвитку сільськогосподарського підприємництва, зокрема у створенні сімейних фермерських господарств.

09:10 06.02.2023

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ, ВИРОБНИКІВ МОЛОКА

Асоціація виробників молока у співпраці з Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО розпочинає реалізацію проєкту «Підтримка ММСП молочного напряму (виробництво молока) у забезпеченні продовольчої безпеки України», який триватиме до травня 2023 року.  

09:08 06.02.2023

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ, ВИРОБНИКІВ ТА ПЕРЕРОБНИКІВ АГРОПРОДУКЦІЇ

Данська рада у справах біженців (далі - DRC) реалізує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні* за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва і уряду Великої Британії.

14:08 01.02.2023

ОПИТУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ/ВЕТЕРАНОК ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНИХ У СТВОРЕННІ ТА РОЗБУДОВІ СІМЕЙНИХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація  сільськогосподарських  дорадчих  служб України»  проводиться опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств. Анкета для заповнення розміщена за посиланням: https://forms.gle/4qu5vuxTa1q1aYUv7.

09:33 27.01.2023

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ОБЛАСТІ

З 1 січня 2022 року екстрене повідомлення про звернення потерпілого з посиланням на нещасний випадок та/або гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві (далі – Екстрене повідомлення) до Фонду соціального страхування не надсилається. Це обумовлено тим, що з 1 січня 2022 року уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України.

15:17 09.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь