A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

НАГАДУЄМО ПРО ОСНОВНІ ВИМОГИ ТА ПРАВИЛА ЗАСТОСУВАННЯ РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ У СФЕРІ ТОРГІВЛІ, ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ПОСЛУГ

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платникам податків Сумщини, що добровільне виконання вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» не тільки звільняє від відповідальності, а ще й усуває ризики, що можуть стати підставою для проведення фактичних перевірок.

15:08 31.10.2023

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОКАДА» РОЗПОЧАВ СВОЮ РОБОТУ НА ТЕРИТОРІЇ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Благодійна організація «Благодійний фонд «Рокада» розпочала надавати соціальну, психологічну, юридичну та благодійну допомогу на території Сумської області.

13:54 09.10.2023

ВИСТАВКА “ЕФЕКТИВНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ВІДБУДОВИ”

Виклики, перед якими сьогодні постає українське суспільство потребують ефективних та зважених рішень як з боку держави так і зі сторони бізнес спільноти, адже саме взаємодія та співпраця влади та бізнесу, науки та промислових підприємств надасть можливість для розбудови економічного розвитку України, сприятимуть створенню інвестиційного клімату країни та зростання добробуту громадян нашої держави.

13:52 09.10.2023

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ! ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ!

Повідомляємо, що позачергове засідання 39 сесії Липоводолинської селищної ради восьмого скликання відбудеться 21.09.2023 року о 10:00 годині в залі засідань за адресою: вул. Полтавська, 32, смт Липова Долина.

15:33 20.09.2023

УВАГА!!! ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗУ!

Шановні жителі смт Липова Долина та села Побиванка! Доводимо до Вашого відома, що 20.09.2023 року з 8:00 до 16:00 год. у зв'язку з проведенням планових робіт на підземному газопроводі середнього тиску, буде припинено газопостачання в селищі Липова Долина по вулицях: Онацького, Вишнева, Ставкова, Лісова, Сумська, Щепкіна, Лебединська, 8 Березня, Миру, Зелена, Яблунева, Грушевського, Полтавська, 2-й пров. Полтавської, 4-й пров. Полтавської та в селі Побиванка.

09:29 15.09.2023

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ! ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ!

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що позачергове засідання сесії  селищної ради восьмого скликання відбудеться 05.09.2023 року о 10:00 годині в залі засідань за адресою: вул. Полтавська, 32,   смт Липова Долина.

15:32 04.09.2023

ДОЛУЧАЙСЯ ДО ДОБРОВОЛЬЧОГО ФОРМУВАННЯ ХМЕЛІВСЬКОЇ ТГ

Зважаючи на необхідність посилення обороноздатності Роменського району, виконання завдань територіальної оборони, запрошуємо військовозобов’язаних громадян України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщені особи, або тимчасово перебувають на території Липоводолинської територіальної громади приєднатися до Добровольчого формування Хмелівської територіальної громади № 1.

10:20 04.09.2023

СПОЖИВАЧУ НА ЗАМІТКУ

Роменське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує, що законодавством України продаж харчових продуктів дозволяється здійснювати тільки через стаціонарні підприємства торгівлі та через дрібнороздрібну торговельну мережу або  на агропродовольчому ринку, який має експлуатаційний дозвіл та має лабораторію ветеринарно-санітарної експертизи. Торгівля фізичних осіб без відповідних дозвільних документів про якість та безпеку реалізованих ними товарів і у невстановлених місцях з рук, з землі, без дозволу органів місцевого самоврядування на розміщення об'єкту торгівлі – має визначення стихійна торгівля.

15:49 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь