A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

У СУМСЬКОМУ АГРАРНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ВІДКРИВАЮТЬ БІЗНЕС-ШКОЛУ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ

Для активної участі у процесі розбудови та відновлення країни після перемоги, адаптації ветеранів до цивільного життя на базі Сумського національного аграрного університету створено Бізнес школу, офіційне відкриття якої заплановано наприкінці січня 2024 року.

09:52 19.01.2024

ЯК ОФОРМИТИ СТАТУС «ДИТИНА ВІЙНИ»: ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

Жахів війни зазнали чимало дітей. Особливо ті, які після 24 лютого 2022 року втратили дім, рідних, друзів, щасливе життя. Їхній соціальний захист зараз забезпечує держава, надаючи спеціальний статус і відповідну допомогу.

10:51 18.01.2024

ТЕРМІН ПРОХОДЖЕННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ПЕНСІОНЕРАМИ, ЯКІ СТАЛИ ВПО ДО ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ, ПРОДОВЖЕНО ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ

Норма про проходження фізичної ідентифікації для всіх отримувачів пенсій та соціальних виплат діє в Україні ще з 2004 року. Вона необхідна, щоб перевірити, чи дійсно кошти від держави отримує та людина, якій вони призначені, і чи є вона живою.

14:00 28.12.2023

КОНФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ ПРЕДСТАВИЛА КОМПЛЕКСНИЙ ПОСІБНИК З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Конфедерацією роботодавців України за сприяння Міжнародної організації праці у 2023 році розроблений практичний посібник для роботодавців «Працевлаштування осіб з інвалідністю», який має на меті кращу інтеграцію осіб з інвалідністю на робочі місця (https://bit.ly/46nqx0p ).

10:56 26.12.2023

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Фонд «Terre des hommes – надання допомоги дітям по всьому світу» розпочинає реалізацію проєкту «Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районах України» за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду для України в Сумській області.

08:54 14.12.2023

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ НАДАЄ РОЗʼЯСНЕННЯ ЩОДО ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА ДЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ПЛАТИ ЗА ЗЕМЛЮ

Відповідно до п.п. 69.14 п. 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодесу України (у редакції Закону України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно») власники та користувачі земельних ділянок не нараховують та не сплачують плату за землю (земельний податок та/або орендна плата) на територіях активних бойових дій або тимчасово окупованих російською федерацією:

10:32 13.12.2023

УВАГА! ПРОДАЖ ТА ПРИДБАННЯ НОВОРІЧНИХ ЯЛИНОК!

Напередодні Нового року усі громадяни традиційно починають готуватись до Новорічних та Різдвяних свят. Кожна родина мріє зібратися за новорічним столом біля ялинки. На жаль, незаконне придбання, а саме вирубка або купівля несертифікованої «лісової красуні», може зіпсувати свято не тільки дітям, а й дорослим.

11:12 11.12.2023

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА АГРАРІЇВ – 2024

У 2024 році в рамках бюджетної підтримки Світового банку планується пряма фінансова підтримка найбільш вразливої групи агропідприємств - невеликих фермерських господарств, які обробляють до 120 гектарів землі.

10:24 08.12.2023

ЩО ТАКЕ ТРУДОВИЙ ДОГОВІР?

Трудовий договір - це документ, який регулює відносини між працівником і роботодавцем. Він визначає права і обов’язки обох сторін, умови праці, заробітну плату, термін дії, порядок зміни і розірвання.

09:59 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь