A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МІСЦЕВОГО БІЗНЕСУ! РОЗПОЧАЛОСЯ ОПИТУВАННЯ СПРЯМОВАНЕ НА ЗБІР ДАНИХ ПРО ВПЛИВ РЕГУЛЯТОРНОГО НАВАНТАЖЕННЯ НА БІЗНЕС

В рамках ініціативи Міністерства економіки України з дерегуляції господарської діяльності, Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес.

10:44 02.02.2024

ОПИТУВАННЯ БАТЬКІВ ДІТЕЙ, ПОСТРАЖДАЛИХ ВНАСЛІДОК АГРЕСІЇ РФ

БФ «Право на захист» проводить дослідження з метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії Російської Федерації проти України.

14:43 01.02.2024

УКРАЇНСЬКИЙ ВЕТЕРАНСЬКИЙ ФОНД ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-ОПИТУВАННІ

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

14:20 29.01.2024

БФ «ПРАВО НА ЗАХИСТ» ІНФОРМУЄ!!!

1 лютого 2024 року з 11:00 до 16:00 години у приміщенні відділу «Центр надання адміністративних послуг» Липоводолинської селищної ради (смт Липова Долина, вулиця Полтавська, 17) фахівцями благодійного фонду проводитиметься реєстрація громадян на грошову допомогу від міжнародних організацій, згідно попереднього запису.

14:08 29.01.2024

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО МЕДИЧНИЙ ОГЛЯД

Медичний огляд – це комплекс медичних втручань, що проводяться з метою виявлення патологічних станів, захворювань і факторів ризику їх розвитку. Проведення медогляду має на меті дати всебічну оцінку стану здоров'я певних категорій осіб та визначити можливість виконання ними відповідних трудових обов'язків.

08:48 23.01.2024

У СУМСЬКОМУ АГРАРНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ВІДКРИВАЮТЬ БІЗНЕС-ШКОЛУ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ

Для активної участі у процесі розбудови та відновлення країни після перемоги, адаптації ветеранів до цивільного життя на базі Сумського національного аграрного університету створено Бізнес школу, офіційне відкриття якої заплановано наприкінці січня 2024 року.

09:52 19.01.2024

ЯК ОФОРМИТИ СТАТУС «ДИТИНА ВІЙНИ»: ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

Жахів війни зазнали чимало дітей. Особливо ті, які після 24 лютого 2022 року втратили дім, рідних, друзів, щасливе життя. Їхній соціальний захист зараз забезпечує держава, надаючи спеціальний статус і відповідну допомогу.

10:51 18.01.2024

ТЕРМІН ПРОХОДЖЕННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ПЕНСІОНЕРАМИ, ЯКІ СТАЛИ ВПО ДО ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ, ПРОДОВЖЕНО ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ

Норма про проходження фізичної ідентифікації для всіх отримувачів пенсій та соціальних виплат діє в Україні ще з 2004 року. Вона необхідна, щоб перевірити, чи дійсно кошти від держави отримує та людина, якій вони призначені, і чи є вона живою.

14:00 28.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь