Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

НА ЧАС КАРАНТИНУ МІНІМАЛЬНА ДОПОМОГА ПО БЕЗРОБІТТЮ - 1000 ГРИВЕНЬ

НА ЧАС КАРАНТИНУ МІНІМАЛЬНА ДОПОМОГА ПО БЕЗРОБІТТЮ - 1000 ГРИВЕНЬ

Соціальний захист найвразливіших категорій безробітних посилено. Розмір виплат для осіб, які отримують мінімальну допомогу по безробіттю без урахування заробітної плати та страхового стажу, на період карантину підвищено з 650 грн до 1000 грн.

08:35 23.04.2020

26 КВІТНЯ — 34 РІЧНИЦЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 КВІТНЯ — 34 РІЧНИЦЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Незважаючи на те, що час потроху віддаляє нас від чорної - не лише для України, але й всього світу - дати 26 квітня 1986 року, найбільша радіаційна катастрофа сучасності продовжує негативно впливати на життєдіяльність значної частини населення країни. Безумовно, держава не забуває про свій обов'язок перед людьми, які зазнали згубної дії радіації.

08:33 23.04.2020

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО  ГОЛОВИ  З  НАГОДИ  СВЯТА  ВЕЛИКОДНЯ

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ СВЯТА ВЕЛИКОДНЯ

Дорогі жителі Липоводолинської громади! До нас завітало світле свято Великодня, яке щороку відгукується у наших серцях радістю та надією. Не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, воно нам дає віру в себе і опору у житті. Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

08:10 18.04.2020

ЖИТТЯ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНЬ

ЖИТТЯ ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНЬ

Нагадуємо, що в зв’язку з небезпекою поширення вірусної інфекції на рівні держави введено ряд обмежень і наразі діє заборона на: • перебування в громадських місцях без вдягнутої маски, респіратора; • переміщення групою осіб більш ніж дві особи (крім випадків службової необхідності та супроводження дітей); • перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу батьків; • відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон (крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності); • відвідування спортивних та дитячих майданчиків; • відвідування установ і закладів, що надають паліативну допомогу, соціального захисту, установ і закладів, що надають соціальні послуги; • перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, тощо.

15:05 17.04.2020

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЩОДО ВІДЗНАЧЕННЯ  ВЕЛИКОДНЯ

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЩОДО ВІДЗНАЧЕННЯ ВЕЛИКОДНЯ

Жителі громади! Напередодні Великодніх свят звертаюся до вас із проханням: потурбуйтеся про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких – залишайтеся на вихідні та свята вдома. Нас усіх зараз об’єднує спільне завдання – зупинити поширення коронавірусної інфекції. Дата закінчення карантину залежить від нас з вами. Попереду велике свято – Великдень. І відсвяткувати ми його маємо не порушуючи карантинних обмежень.

13:31 17.04.2020

ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ – ЧИСТЕ СУМЛІННЯ

ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ – ЧИСТЕ СУМЛІННЯ

Шановні жителі селища Липова Долина, сподіваємось, що дана стаття спонукає Вас до дій, які збережуть природу та навколишнє середовище, які оточують нас з вами кожного дня.

13:02 17.04.2020

В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ЩОДО ПРОТИДІЇ КОРОНАВІРУСНІЙ ІНФЕКЦІЇ

В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ЩОДО ПРОТИДІЇ КОРОНАВІРУСНІЙ ІНФЕКЦІЇ

На території об’єднаних територіальних громад триває інформаційна кампанія, яку проводить Програма «U-LEAD з Європою» спільно з Центром громадського здоров’я України. За словами керівниці Сумського регіонального офісу Програми U-LEAD Марини Лобової, мета зазначених інформаційних матеріалів – їх розповсюдження серед населення, особливо серед найбільш вразливих верств– пенсіонерів, а також серед громадян, які нещодавно повернулися з-за кордону.

10:09 17.04.2020

«ВІДКРИТИЙ РИНОК» - СТАРТУВАВ ОНЛАЙН ПРОЄКТ

«ВІДКРИТИЙ РИНОК» - СТАРТУВАВ ОНЛАЙН ПРОЄКТ

Стартував проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств. Ініціатори проєкту - громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України. На спеціальному інтерактивному сайті https://rynok.in.ua/ фермери з усієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти.

09:41 17.04.2020

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩА ТРИВАЄ

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩА ТРИВАЄ

З метою забезпечення утримання території громади у належному стані та створення умов, сприятливих для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану, підготовки до святкування Великодня, в селищі очищено від сміття вулиці, дороги та тротуари. Ці роботи проводяться працівниками, що працюють на громадських роботах.

15:26 16.04.2020

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ!

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ!

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що позачергова сесія Липоводолинської селищної ради сьомого скликання відбудеться 15 квітня 2020 року о 09:30 годині  в залі засідань за адресою: смт Липова Долина  вул. Роменська, 10.

11:16 13.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь