Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ СЕЛИЩА ЛИПОВА ДОЛИНА!

З ДНЕМ СЕЛИЩА ЛИПОВА ДОЛИНА!

7 червня, на день Святої Трійці, на Зелену Неділю своє храмове свято та символічний день народження відзначає Липова Долина. Цього року виповнюється 393 роки від першої згадки про наше селище. Рідна Липова Долина! Вона справді зігріває душу кожного із нас. Це тепло проникає глибоко до серця! І де б ми не були, завжди з далеких доріг повертаємось до рідного селища, до отчого дому. Живе селище… Не одну сотню літ. Молитвою зустрічає світанок і проводжає день. В золотавих туманах прокидається воно щоранку, як і багато літ тому, і ми вдивляємося в його усміхнене, добре обличчя. Селище вітає нас соковитою зеленню та неповторним ароматом запашних трав.

11:11 05.06.2020

ОСНОВНІ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ

ОСНОВНІ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ

Літо — прекрасна пора, коли стовпчики термометрів показують понад 25 градусів. Вода в річках, озерах, водоймах і морі  поступово прогрівається і відкривається пляжний сезон. А це означає, що не буде зайвим ще раз обговорити всі правила поведінки на воді для дітей, адже саме вони найчастіше наражаються на небезпеку.

10:07 05.06.2020

ВСЕУКРАЇНСЬКУ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ» ПРОДОВЖЕНО ДО 30 ВЕРЕСНЯ

ВСЕУКРАЇНСЬКУ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ» ПРОДОВЖЕНО ДО 30 ВЕРЕСНЯ

Радою Всеукраїнського благодійного фонду вирішено продовжити акцію до 30 вересня задля її успішного проведення та  результатів, що дадуть змогу купити нове обладнання в дитячі лікарні, зокрема для реанімаційних відділень   

09:57 04.06.2020

НАРАЗІ НА СУМЩИНІ У МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФІЛЬНОЇ ДЕРЖАВНОЇ ПРОГРАМИ ВЖЕ ТРИ ЗАКЛАДИ БУДУТЬ НАДАВАТИ РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ ДІТЯМ З ІНВАЛІДНІСТЮ

НАРАЗІ НА СУМЩИНІ У МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФІЛЬНОЇ ДЕРЖАВНОЇ ПРОГРАМИ ВЖЕ ТРИ ЗАКЛАДИ БУДУТЬ НАДАВАТИ РЕАБІЛІТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ ДІТЯМ З ІНВАЛІДНІСТЮ

З травня 2020 року реалізацію профільної державної програми в Сумській області можуть здійснювати обласна дитяча клінічна лікарня та Сумський обласний клінічний лікарсько-фізкультурний диспансер

09:36 04.06.2020

ЩОДО ПІДГОТОВКИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ 2020-2021

ЩОДО ПІДГОТОВКИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ 2020-2021

З метою належної та своєчасної підготовки теплових мереж, теплових пунктів і місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання (далі - ГВП) до роботи в опалювальному періоді 2020 - 2021 років, попередження відмов у системах теплоспоживання під час проходження опалювального періоду Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання заходів згідно з вимогами Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду  (далі - ППТГдоОП), затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України 'Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 №620/378, а саме:

13:11 02.06.2020

СІМЕЙНІ ДИТБУДИНКИ Й ПРИЙОМНІ РОДИНИ  ОТРИМАЛИ ПРИВІТАННЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

СІМЕЙНІ ДИТБУДИНКИ Й ПРИЙОМНІ РОДИНИ ОТРИМАЛИ ПРИВІТАННЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

В перший літній день ми відзначаємо свято юних громадян нашої країни – Міжнародний День захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них і допомагає знайти своє місце в житті.

16:29 01.06.2020

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ, УЧНІ, ВИПУСКНИКИ!

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ, УЧНІ, ВИПУСКНИКИ!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом «Останнього дзвоника», який розпочинає веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості випускників 11 класів.

09:42 29.05.2020

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА  ПОБИВАНКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА ПОБИВАНКА

Шановні  мешканці  села   Побиванка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди  Дня  села! Сьогодні у  житті кожного, кого доля поєднала з Побиванкою особливий день. День села – це свято єднання. Саме в такі моменти ми пробуджуємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини. Побиванка – це невеликий охайний населений пункт, який  здавна славився неповторною  культурною та трудовою спадщиною, своїми працьовитими людьми.

15:16 22.05.2020

ДЕНЬ СЕЛА РУСАНІВКА

ДЕНЬ СЕЛА РУСАНІВКА

Шановні жителі села Русанівка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого свята — Дня села. Свята, яке відзначають усі його жителі, котрі в ньому народилися, виросли і працюють на його благо. Назва  села Русанівка походить від прізвища козака Русанова, який заснував поселення на правому березі річки Хорол в середині 17 століття.

14:28 22.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь