Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗІ СВЯТОМ МЕДОВОГО СПАСУ!!!

ЗІ СВЯТОМ МЕДОВОГО СПАСУ!!!

Шановна громадо! Від імені депутатського корпусу селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з цим світлим християнським святом, яке із теплом у серці ми звикли називати Маковієм.

09:16 14.08.2020

ФОТОГРАФІВ ТА ФОТОЛЮБИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

ФОТОГРАФІВ ТА ФОТОЛЮБИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

3 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки. Завантажте фотографії, допоможіть Вікіпедії та змагайтеся за призи!

10:14 13.08.2020

ГРОМАДА ЗАБЕЗПЕЧУЄ МЕШКАНЦЯМ ДОСТУП ДО ІНТЕРНЕТУ

ГРОМАДА ЗАБЕЗПЕЧУЄ МЕШКАНЦЯМ ДОСТУП ДО ІНТЕРНЕТУ

Липоводолинська селищна рада постійно звертає увагу на задоволення потреб  жителів громади, змістовного її відпочинку.  Заходи з покращення доступу до мобільного інтернету один з напрямків  цієї роботи.

09:09 12.08.2020

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ,  ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Все частіше до селищної ради надходять звернення від громадян та керівників організацій про допомогу (а іноді, навіть, вимогу) в обкошуванні прилеглих територій, територій організацій та, найголовніше, поблизу дворів та домогосподарств. Хочемо наголосити, що працівники з благоустрою селищної ради проводять скошування трави на узбіччях центральних вулиць, кладовищах, на об’єктах благоустрою, площі «Соборній», у парку «Козяцький», скверах та дитячих майданчиках. І це стосуються не тільки селища Липова Долина, адже за рахунок селищного бюджету робітники з благоустрою працюють у кожному старостинському окрузі.

11:54 10.08.2020

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ДІЯ ДОПОМОГИ НА ДІТЕЙ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ ПІДПРИЄМЦЯМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ДІЯ ДОПОМОГИ НА ДІТЕЙ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ ПІДПРИЄМЦЯМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ

Відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020 року “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”  з 01.09.2020 буде завершено програму щодо виплати допомоги на дітей згідно  Порядоку виплати допомоги на дітей фізичним особам підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, затвердженого  Постановою Кабінету Міністрів України № 329 від 22.04.2020 року “Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми”.

11:51 06.08.2020

СТАРТУВАЛА ЕКОЛОГІЧНА АКЦІЯ!

СТАРТУВАЛА ЕКОЛОГІЧНА АКЦІЯ!

У Липоводолинській об'єднаній територіальній громаді, стартувала екологічна акція  зі збору пластику, яка традиційно проводиться кожного року – «Зібраний пластик – новий велосипед».

10:32 03.08.2020

ПРИВІТАННЯ  З ДНЕМ СЕЛА!

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА!

Шановні  жителі  села  Кімличка! Прийміть  найщиріші  вітання  з  нагоди храмового  свята та   Дня  села.  День села – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.  Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

07:09 02.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь