A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАСІДАННЯ ВІКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 28.09.2022 15:31
Кількість переглядів: 351

Фото без описуСьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради. На порядку денному 7 питань.

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію керівників комунальних підприємств щодо підготовки об’єктів комунальної сфери до опалювального періоду 2022-2023 років. Наразі всі бюджетні установи повністю готові до старту опалювального періоду. Комунальними підприємствами всюди проведено необхідний комплекс робіт: підготовлені системи опалення, проведено обстеження системи водопостачання та виконано роботи з усунення несправностей. За результатами розгляду даного питання селищний голова Володимир ШТАНЬКО надав доручення КП «ЖКГ «Липоводолинське» до кінця поточного місяця провести обстеження каналізаційних люків на наявність захисних кришок.

Далі визначено Перелік операторів об’єктів критичної інфраструктури на території Липоводолинської селищної територіальної громади та затверджено План заходів із забезпечення захисту (укриття) даних об’єктів.

Обговорено питання забезпечення пожежної безпеки. Зокрема, КП ЖКГ «Липоводолинське», КП «Московське», підприємствам, громадським організаціям, які здійснюють обслуговування водопровідних мереж та в яких ці мережі  перебувають на балансі забезпечити покращення існуючої системи протипожежного водопостачання шляхом утримання у справному стані пожежних гідрантів, водонапірних веж і водойм, своєчасного ремонту водонапірних веж, облаштування пірсів, під’їздів до природних і штучних водойм, а також забезпечення дієвого контролю за недопущенням демонтажу джерел протипожежного водопостачання у зонах  відповідальності.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення щодо призначення жителю села Лучка компенсації за надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі невиліковно хворій особі, яка не може самостійно пересуватися та самообслуговуватися. Дана виплата призначається на рік.

Інші питання порядку денного, які були підтримані на виконкомі, стосувались внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25.09.2022 року, видалення зелених насаджень та розгляду звернень громадян щодо вчинення правочинів.

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Липоводолиньскої селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь