A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ДО ВАШОЇ УВАГИ!

Пропонуємо Вашій увазі проєкт "Програми збереження людини села"  - переглянути. Проєкт підготовлено  Бирченком Володимиром Михайловичем.

14:01 29.05.2020

КАРАНТИННІ ЗАХОДИ ПОСЛАБЛЕНО, ЩО САМЕ ЗМІНИЛОСЬ?

Міністерством охорони здоров’я України розроблено ряд тимчасових рекомендацій  протиепідемічного режиму в період карантинних заходів з причин  поширення захворювання на  СOVID -19 для наступних закладів:

09:03 15.05.2020

УРЯД ЗАПРОВАДИВ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ ПРОЕКТ ЩОДО ДИСТАНЦІЙНОЇ ОПЛАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ОДЕРЖУВАЧАМИ ПЕНСІЙ ТА ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ

Громадяни, які отримують пенсії та грошові допомоги через банківські установи, зможуть дистанційно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги. Для цього вони мають зареєструватися у системі дистанційного обслуговування або зателефонувати на “гарячу” лінію банку і надати інформацію про перелік ЖКП, які бажають оплатити дистанційно, та необхідні дані для оплати послуг з їх рахунків.

09:34 14.05.2020

ДОПОМОГА НА ДІТЕЙ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ-ПІДПРИЄМЦЯМ

Уряд виділив кошти в сумі 1,6 млрд грн із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19 для надання допомоги на дітей фізичних осіб-підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування та належать до першої і другої групи платників єдиного податку, більшість з яких працює у сфері послуг

13:00 06.05.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЙ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Липоводолинська селищна рада повідомляє про проведення громадського обговорення проекту рішення «Про затвердження  Правил благоустрою територій населених пунктів Липоводолинської селищної об'єднаної територіальної громади»

15:25 29.04.2020

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЩОДО УНИКНЕННЯ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ПЕСТИЦИДІВ

У зв’язку з активізацією весняно-польових робіт та  застосування пестицидів і  агрохімікатів  збільшується вірогідність  потрапляння хімічних сполук  у  медоносні угіддя, що може викликати загибель  бджіл.

14:02 29.04.2020

ПРОЕКТ «ВІДКРИТИЙ РИНОК» СОЦІАЛЬНА ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА ДЛЯ ПІДТРИМКИ НЕВЕЛИКИХ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ

В Україні, як і в усьому світі, економічний розвиток громад напряму залежить від діяльності малого та середнього бізнесу, який сплачує податки у місцеві бюджети. Але нині, коли через карантин зачинені усі ринки, невеликі фермерські господарства та сімейні кооперативи не мають можливості збувати власну продукцію, а значить - отримувати прибутки і платити податки.

14:01 29.04.2020

ПРО ОПРИЛЮДЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Згідно ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, на інформаційній дошці та на сайті Липоводолинської селищної ради  (http://ldol.gromada.org.ua/) в розділі «Регуляторна діяльність» оприлюднено проект регуляторного акту (з аналізом його регуляторного впливу): « "Про місцеві податки та збори  на території Липоводолинської  селищної ради  на 2021 рік" .

15:53 28.04.2020

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ МІКРОПІДПРИЄМНИЦТВА ТА МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА

Постановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2020 р. № 283 «Про внесення змін до Порядку надання фінансової державної підтримки суб'єктам мікропідприємництва та малого підприємництва» (додається) Урядову програму «Доступні кредити 5-7-9» доповнено пакетом антикризових заходів для мікро- та малого бізнесу:

15:47 28.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь