Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ

Дата: 13.09.2024 14:06
Кількість переглядів: 44

Фото без описуЗавдяки співпраці громадської організації «Клуб рибалок України» з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та за фінансової підтримки уряду Республіки Корея, було отримано сучасну оргтехніку та передано відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради.

Допомога включає багатофункціональні пристрої - ноутбук, планшет та додаткове обладнання. Ця потужна оргтехніка підвищить матеріально-технічне забезпечення служби у справах дітей та в рази посилить спроможність фахівців, які безпосередньо опікуються питаннями захисту дітей, котрі залишилася без батьків чи опинилася в складних життєвих обставинахА це означає, що підтримка дітей і сімей стане ближчою і доступнішою.

Сьогодні, коли в країні йде повномасштабна війна, об'єднання зусиль, здійснення добрих справ є вкрай важливим та цінним для нашого суспільства.

Щиро вдячні нашим міжнародним партнерам та всім, хто долучився до цієї ініціативи. Разом ми зробимо ще більше для дітей, які потребують нашої підтримки!

Дякуємо благодійникам за доброту, чуйність, безкорисливість, взаєморозуміння та взаємопідтримку! Сподіваємось на подальшу, тісну співпрацю!

#UNICEFUkraine #foreverychild #клубрибалокукраїни



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь