Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

«СТВОРЮЙ!» ДОПОМОЖЕ ПІДПРИЄМИЦЯМ РОЗВИВАТИ СВІЙ БІЗНЕС!

Дата: 08.07.2024 10:33
Кількість переглядів: 73

Фото без опису♻️ Міністерство економіки України за фінансової підтримки WNISEF та KSE Foundation, спільно з АТ «Ощадбанк» презентували програму «СТВОРЮЙ» для підтримки малого і середнього бізнесу українок у сфері виробництва і переробки (ремонту устаткування, поліграфічної діяльності, виробництва одягу, меблів, харчових продуктів, фармацевтичних препаратів, комп’ютерів, оптики), на яку буде спрямовано $1 000 000.

👉 Програма «СТВОРЮЙ» є важливим елементом урядової політики «Зроблено в Україні», а також державної стратегії з забезпечення гендерної рівності. Ініціатива спрямована на розвиток і масштабування національного виробництва та підвищення бізнесової активності українок. Мета програми – стимулювати зростання економіки шляхом надання ресурсів та фінансової підтримки для реалізації жінками своїх бізнеспланів.

🌻 Взяти участь у програмі можуть жінки-підприємиці, оформлені як ФОП, або ТОВ, де у власності жінки понад 50%. Виробництво має бути діючим і розташованим на території України та на момент подачі заявки функціонувати не менше одного року.

💸 Індивідуальний грант становитиме 15 тис. доларів, його можна витратити на придбання обладнання та техніки і частково (разом не більше 30% суми гранту) на програмне забезпечення та навчання.

✅ Умовою отримання гранту є відсутність заборгованості перед бюджетом, рішень суду про притягнення до кримінальної відповідальності за корупцію, справи про банкрутство, припинення господарської діяльності.

⏰ Дедлайн подання заявок на отримання гранту – 31 липня 2024 року.

✍️ Для участі у грантовій програмі потрібно заповнити аплікаційну форму https://cutt.ly/Xew4vTRJ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь