Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СПІВПРАЦЯ З БФ "КАРІТАС СУМИ" ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 26.06.2024 09:05
Кількість переглядів: 78

Фото без описуБФ "Карітас Суми" є частиною світової спільноти Caritas з понад 120-річним досвідом та масштабом роботи в більш як 200 країнах світу, офіційним представництвом в ООН, Раді Європи і Організації африканської єдності.

Команда фахівців Кризового центру БФ "Карітас Суми" відвідала Липову Долину. Фахівці та психолог спілкувалися з бенефіціарами з метою виявлення нагальних потреб кожного для подальшої підтримки.

В рамках проєкту «Ефективний захист та доступ» (ECHO) БФ "Карітас Суми" спеціалісти надають допомогу населенню області з критеріями вразливості. А саме психологічну допомогу, в тому числі безоплатні індивідуальні консультації, робота психологічних груп підтримки різних напрямків. Надається безоплатна юридична допомога з різних питань. В Кризовому центрі здійснюють соціальний супровід кризові менеджери та кейс-менеджери, якщо людина чи родина опинилися у складних життєвих обставинах в тому числі спричинених війною.

#CaritasSumy/КарітасСуми

ФОТО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь