Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НОВІ ІНСТРУМЕНТИ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ: РОЗШИРЕННЯ ПРОГРАМИ ДОСТУПНИХ КРЕДИТІВ ТА ЗБІЛЬШЕННЯ ДЕРЖАВНИХ ГРАНТІВ НА ВЛАСНУ СПРАВУ

Дата: 24.06.2024 10:25
Кількість переглядів: 74

Фото без опису🟢 Аби допомогти підприємцям ставати більш енергонезалежними, Уряд розширив можливості державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Отримані кошти можна витратити на купівлю та встановлення електрогенераційних установок, які працюють на газу. Вони дозволять забезпечити безперебійну роботу під час відключень електроенергії. Максимальна сума пільгового кредиту становить до 150 млн гривень, а термін кредитування – до 10 років.

Для підприємців також вже доступна можливість використовувати кредитні кошти на придбання сонячних та вітрових електростанцій, а також обладнання для накопичення електричної енергії.

🟢 Ми також вдвічі збільшили суму грантової програми Власна справа /грант/ для підприємців Харкова та області, аби підтримати бізнес регіону, який вже декілька місяців поспіль страждає від систематичного російського терору.

Відтепер підприємці Харківщини можуть отримати від держави до 500 тис. грн на створення чи розвиток свого бізнесу. Отримані кошти можна витратити на оренду, обладнання, меблі, програмне забезпечення. Зокрема можна і купити генератори.

Посилання, аби відправити заявку на грант — залишаю в коментарях.

Ми також внесли ще одну зміну у Програма урядових грантів єРобота. Тепер новим підприємцям по всій країні, які лише доєднуються до програми, не обов'язково створювати робочі місця, якщо отримають грант розміром до 75 000 грн.

Росія системно і цілеспрямовано руйнує енергетичну інфраструктуру України. Попри це, бізнес, продовжує працювати, давати людям роботу і платити податки. І що вкрай важливо сьогодні — шукає шляхи, аби ставити більш енергонезалежним. Сонячні панелі, вітрові турбіни, біогазові установки: все це вже можна побачити на вітчизняних підприємствах. Підвищення гнучкості енергосистеми — сьогодні наше спільне завдання і я вдячна бізнесу за активність у цьому питанні.

Розширення грантів вдвічі та програми «5-7-9%» — невеликий, але важливий крок для підтримки наших підприємців у межах політики Зроблено в Україні. Ми будемо й надалі підтримувати бізнес новими інструментами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь