Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРОБАЦІЙНИЙ НАГЛЯД - АЛЬТЕРНАТИВА АРЕШТУ

Дата: 20.06.2024 11:05
Кількість переглядів: 39

Фото без описуВ червні місяці 2024 року відбулася робоча нарада з  співпраці представників філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області та представників Роменської окружної прокуратури.

В ході зустрічі акцентовано увагу на змінах до КК України стосовно удосконалення видів покарань. Зокрема, його нормами впроваджено новий вид основного кримінального покарання – пробаційний  нагляд, що стане альтернативою арешту. Такі зміни мають ефективніше виправляти поведінку засуджених, зменшать фінансові витрати держави. 

Робочі зустрічі  є невід'ємною частиною ефективного функціонування системи пробації. Ці зустрічі забезпечують платформу для обміну досвідом, обговорення змін в законодавстві та вирішення проблем, з якими стикаються працівники у повсякденній роботі.

Обмін думками та пропозиціями допомагає знаходити рішення та покращувати роботу системи в цілому.

Співпраця уповноважених органів з питань пробації та прокуратури є невід'ємною частиною ефективної системи роботи з правопорушників. Лише завдяки спільним зусиллям можна досягти значних результатів у зниженні рівня рецидивів, забезпеченні безпеки суспільства та успішній інтеграції правопорушників у соціальне життя.

Віримо, що всі ми, вся служба Пробації маємо здійснювати максимальну підтримку суб’єктам пробації, хто прагне змінити своє життя. Спільними зусиллями ми забезпечуємо максимальну безпеку суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь