Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПЕРСОНАЛ РОМЕНСЬКОГО РАЙОННОГО СЕКТОРУ № 1 ВЗЯВ УЧАСТЬ У РОБОЧІЙ НАРАДІ

Дата: 18.06.2024 14:40
Кількість переглядів: 81

Фото без опису14.06.2024 року на базі Роменського районного сектору № 1 відбулася робоча нарада з міжвідомчої співпраці представників філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Метою наради було обмін досвідом та знаннями, обговорення нових методик та програм, розв’язання проблем та викликів сьогодення. 

Робочі зустрічі працівників пробації є невід'ємною частиною ефективного функціонування системи пробації. Ці зустрічі забезпечують платформу для обміну досвідом, обговорення нових методів реабілітації та вирішення проблем, з якими стикаються працівники у повсякденній роботі.

Обмін думками та пропозиціями допомагає знаходити рішення та покращувати роботу системи в цілому.

Співпраця уповноважених органів з питань пробації є невід'ємною частиною ефективної системи реабілітації правопорушників. Лише завдяки спільним зусиллям можна досягти значних результатів у зниженні рівня рецидивів, забезпеченні безпеки суспільства та успішній інтеграції правопорушників у соціальне життя.

Віримо, що всі ми, вся служба Пробації маємо здійснювати максимальну підтримку суб’єктам пробації, хто прагне змінити своє життя. Спільними зусиллями ми забезпечуємо максимальну безпеку суспільства.

Працюємо далі  🤝


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь