Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЮРИСТИ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ ПРОХОДЯТЬ НАВЧАННЯ ВІДПОВІДНО ДО РЕАЛІЙ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 18.06.2024 08:19
Кількість переглядів: 65

Фото без описуОчільниця Липоводолинського бюро правової допомоги Наталія Пилипенко нещодавно взяла участь у дводенному тренінгу «Ефективний правовий захист ветеранів та їх родин.  Тренерки, Анастасія Заволока та Анастасія Володенкова - юристки з доброю підготовкою і значним практичним багажем та досвідом - ділилися  своїми знаннями і практичним досвідом для того, щоб допомога ветеранам ставала більш доступною.

Тренінг був підготований за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України» (ФПСУ), який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. Проводився тренінг ГО «Правозахисний центр для військовослужбовців «Принцип».

Під час навчання розглядались питання отримання статусів, одноразової грошової допомоги пораненим ветеранам, ВЛК, МСЕК, пенсійного забезпечення, а також на механізмах захисту порушених прав ветеранів Тренерки – військові юристки з доброю підготовкою і значним практичним багажем та досвідом.

Нагадуємо, що консультації з правових питань можна отримати в Липоводолинському бюро правничої допомоги за адресою: сел. Липова Долина, вул. Полтавська,15, а також за телефоном гарячої лінії 0800 213 103.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь