Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

Дата: 17.05.2024 13:56
Кількість переглядів: 62

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Липоводолинська селищна рада; вул. Полтавська, 32, с-ще Липова Долина, Роменський район, Сумська область, 42500; код за ЄДРПОУ — 04390972; категорія замовника — відповідно до пункту 1 частини 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (із змінами у новій редакції від 19.04.2020, підстава – 114-IX) – «органи місцевого самоврядування».

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам   КВЕРТУС AD COUNTER FPV BACKPACK  основний словник національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" код ДК 021:2015 35730000-0 « Електронні бойові комплекси та засоби радіоелектронного захисту» 

 2.1 Назва товару/послуги номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару/послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: Портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам   КВЕРТУС AD COUNTER FPV BACKPACK основний словник національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" код ДК 021:2015 35730000-0 «Електронні бойові комплекси та засоби радіоелектронного захисту» 

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-17-002844-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Придбання замовником товару даного виду здійснюється для потреб військової частини (окремого структурного підрозділу Збройних сил України), за їх листом з подальшою передачею такого товару на облік запитувача. Зважаючи на клопотання від військової частини (окремого структурного підрозділу Збройних сил України) (з міркувань безпеки інформація про найменування та місцезнаходження такого структурного підрозділу не розголошується, так як розголошення такої інформації під час дії правового режиму воєнного стану в Україні може нести загрозу національній безпеці та/або громадській безпеці і порядку), придбання товару даного виду є необхідним, оскільки існує потреба в укомплектуванні, забезпеченні матеріально-технічної бази військової частини для виконання службових (бойових) завдань, товар даного виду за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам військових формувань.  Якість товару повинна відповідати затвердженим державним стандартам і технічним умовам, що діють на території Україні.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 108000,00 грн. без ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначена методом порівняння ринкових цін, інтернет-ресурсу, проведення ринкових консультацій

7. Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі – основний словник національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" 35730000-0 «Електронні бойові комплекси та засоби радіоелектронного захисту» відповідає кошторисним призначенням на 2024 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь