Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЮ СЕЛИЩНОЮ РАДОЮ ТА БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОКАДА»

Дата: 05.03.2024 10:16
Кількість переглядів: 112

Фото без описуТаким чином сторони об’єднали зусилля для взаємодопомоги та отримання позитивного результату в реалізації прав та соціальних гарантій, передбачених законодавством України, особами, які перебувають у кризі/складних життєвих обставинах, дітей, молоді, людей з особливими потребами, а також внутрішньо-переміщених людей, задоволення їх суспільних, зокрема соціальних, культурних та інших інтересів, використання наявних можливостей у забезпеченні захисту їх соціальних прав, наданню реабілітаційної, морально-психологічної допомоги, правової підтримки, у тому числі і для сприяння вирішенню побутових проблем.

У рамках Меморандуму вже розпочато роботу з реалізації проекту «Особливості феміністичного підходу MEAL для реагування на території України» завдяки підтримці британської міжнародної організації OXFAM та сприянню Благодійної організації «БФ «Рокада» в Сумській області.

Проект передбачає покращення умов перебування дітей в укритті, облаштування ігрових куточків для дозвілля тощо. Таким закладом в нашій громаді визначено ЗДО «Веселка», так як в ньому вже є діюче укриття. Це величезна перевага, адже можна не переривати освітній процес під час сигналу «Повітряна тривога». Ми розуміємо, що для батьків найважливіше - це безпека дітей. Тому особливу увагу приділено створенню в дитячому садочку безпечного та комфортного середовища. Реалізація даного проекту дасть змогу організувати цікаве та розвиваюче, а головне – безпечне, середовище для всіх вихованців закладу дошкільної освіти.

Щиро дякуємо міжнародним партнерам та Благодійній організації «БФ «Рокада» за підтримку та допомогу. Впевнені, що наша співпраця сприятиме розвитку Липоводолинської громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь