Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ГОЛОВНА ЯЛИНКА СЕЛИЩА ЗАПАЛАЛА НОВОРІЧНИМИ ВОГНЯМИ

Дата: 24.12.2021 20:35
Кількість переглядів: 514

Фото без описуНоворічні свята завжди несуть з собою особливі відчуття – дива, надії на здійснення мрій та віру у краще.

Сьогодні, в центрі селища Липова Долина засяяла новорічними вогнями головна ялинка громади. Вічнозелена, струнка красуня зібрала цього зимового вечора навколо себе маленьких та дорослих мешканців селища. Всі з нетерпінням чекали на новорічне диво – відкриття головної ялинки Липоводолинщини.

Під час урочистого відкриття селищної ялинки присутніх привітав очільник громади Володимир ШТАНЬКО. Він побажав всім добра, відмінного здоров’я, достатку, родинного щастя та мирного неба в 2022-му році.

Святкову, колоритну атмосферу створювала розважальна програма, яка супроводжувалась хороводами, конкурсами, розвагами, зустріччю з Дідом Морозом та Снігуронькою, пригощанням смаколиками. Звучали слова побажань щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою.

Головна ялинка Липоводолинщини запалала різнобарвними вогнями, всі присутні на хвилину поринули в атмосферу новорічної казки та долучилися до фотографування з Дідом Морозом та Снігуронькою біля казкової красуні. Чарівне дійство стало початком циклу заходів, що пройдуть в громаді до новорічно – різдвяних свят.

Шановні мешканці Липоводолинської селищної територіальної громади! Вітаємо Вас з прийдешніми та наступаючими святами. Бажаємо Вам здоров’я, достатку, миру, добра, щастя, здійснення найзаповітніших мрій!

Гарних і  веселих Вам свят!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь