A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 30.08.2021 10:28
Кількість переглядів: 492

Фото без описуСерпнева конференція - особлива традиція, зігріта теплом останніх літніх днів. Вона наближає один з найважливіших днів у році - свято, з якого починалася і починається для кожного наступного покоління дорога в Світ Знань.

28 серпня 2021 року в приміщенні Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської селищної ради відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників. З вітальним словом до освітян зверталися селищний голова  Липоводолинської  селищної  ради Володимир ШТАНЬКО, депутат Липоводолинської селищної ради, голова постійної комісії селищної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Євгеній СИДОРОВ, голова Липоводолинської територіальної профспілки працівників освіти і науки України Раїса КОЗЮРА.

На конференції обговорили актуальні питання, що стосуються розвитку освіти, надання якісних освітніх послуг. У своїй доповіді начальником відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлією ШАПРАН підведено підсумки минулого навчального року, визначено пріоритетні напрямки діяльності та завдання на перспективу.

У обговоренні доповіді приймав участь головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Сумській області  Ігор КОРНІЄНКО, який розкрив основні аспекти розбудови якісної школи як передумова й розвитку успішної Людини і Країни.

Враховуючи виклики сьогодення,  перед закладами освіти Липоводолинської громади стоять завдання, які ми повинні виконати у 2021-2022 навчальному році:

  1. Забезпечення реалізації права кожної дитини на здобуття якісної дошкільної освіти, її фізичний, розумовий та духовний розвиток, соціальну адаптацію та готовність до продовження освіти.
  2. Реалізація реформи Нова українська школа, основна мета якої зробити школу комфортною та дружньою для дітей, пристосувати процес навчання до сучасних умов життя.
  3. Підвищення кваліфікації педагогічних працівників, в тому числі їх цифрової компетенції.
  4. Забезпечення рівного доступу до здобуття повної загальної середньої освіти.
  5. Розбудова системи здорового харчування в закладах освіти, формування культури харчування та правильних харчових звичок, що  здійснюються відповідно до Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в Новій українській школі.
  6. Забезпечення права дитини на здобуття позашкільної освіти.
  7. Зміцнення матеріально-технічної бази освітніх закладів, як одне з найголовніших питань їх функціонування, від якого залежить  якість освітнього процесу та  здоров'я його учасників.
  8.  Створення умов для удосконалення неповторної унікальності кожної дитини, розвитку її здібностей та обдарувань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь