Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРАЦІВНИКИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ЗАХОДУ ІЗ БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 01.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 526

Фото без описуТрадиційно з настанням весни на території громади проводяться санітарні дні. Не став винятком і поточний рік.

У  рамках Всеукраїнського місячника благоустрою жителі Липоводолинської громади, працівники установ та організацій взяли участь у впорядкуванні прилеглих територій, прибиранню  центра селища, парку та зелених зон. Та й погода видалася напрочуд сонячною і весняною, яка сприяла прибиранню. То ж робота кипіла, а особливо в центрі селища.

Сьогодні, 1 квітня, колектив Липоводолинської селищної ради долучився до участі у наведенні санітарного порядку та благоустрою територій.

Зазначемо, що активну участь по прибиранню громадських місць, кладовищ та місць стихійних сміттєзвалищ взяли і жителі старостинських округів.  Організаторами в переважній більшості  були старости відповідних округів  та небайдужі жителі сіл.

Люди впорядковують не тільки території державних установ, але й власні обійстя. Звичайно, ще багато роботи з приведення у належний стан наших вулиць. Але весняні теплі дні тільки почалися і є підстави вважати, що впродовж місяця відповідальні жителі об'єднаної громади очистять наші вулиці та власні подвір'я від сміття, а селищна рада буде сприяти в проведенні цих заходів. Адже праця, як відомо, об'єднує людей, а зміна трудової діяльності – це і є найкращий відпочинок.

Керівництво Липоводолинської селищної ради висловлює вдячність тим, хто вже долучився до місячника благоустрою і сподівається на підтримку громадськості в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь