Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ІЗ ПОЧАТКОМ ВЕСНИ У ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛИСЬ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 29.03.2021 16:04
Кількість переглядів: 523

Фото без описуПочинаючи із перших днів весни, працівники з благоустрою Липоводолинської селищної ради активно розпочали очищати селище від накопиченого сміття за зимовий період.

Сьогодні по вулиці Роменській проводиться робота із санітарного прибирання узбіччя дороги від сміття та залишків піско-соляної суміші, що накопичилась за зимовий період.

По вулиці Полтавській проводяться роботи по упорядкуванню зони відпочинку: очищення зеленої зони від опалого листя та залишків сухої рослинності, очищення тротуару.

Проведено роботи з санітарної обрізки дерев на березі річки Хорол та очищення берегової лінії від сміття. За настання сприятливих погодніх умов, буде проведено переробку залишків гілок на щепу.

Протягом грудня-березня 2021 року заходами із благоустрою охоплено всі населені пункти Липоводолинської територіальної громади.

Шановні жителі Липоводолинської громади! Поважайте тих, хто робить селище  чистішим! Давайте разом будемо підтримувати порядок на вулицях і у дворах нашої громади! Зробимо наш спільний дім красивим та комфортним!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь