ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ТИМЧАСОВИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ У ЗАКЛАДАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
Дата: 16.06.2020 10:14
Кількість переглядів: 477
З 5 червня, в Україні відкрилися ресторани та інші заклади громадського харчування. Відтепер пообідати можна буде не тільки на літньому майданчику, а й у приміщеннях. Головна умова: дотримання санітарно-епідеміологічних норм.
Для відвідувачів обов`язковим є:
- перед входом до закладу обробляти руки антисептичним засобом
- знаходитися в приміщенні необхідно в масці, крім часу вживання їжі та напоїв за столом
- дотримуватися соціальної дистанції в 1,5 метрів
Забороняється:
- проведення свят та масових заходів
- робота дитячих кімнат
- вхід до закладу без супроводу працівника