Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРОЕКТ «ВІДКРИТИЙ РИНОК» СОЦІАЛЬНА ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА ДЛЯ ПІДТРИМКИ НЕВЕЛИКИХ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ

Дата: 29.04.2020 14:01
Кількість переглядів: 366

Фото без описуВ Україні, як і в усьому світі, економічний розвиток громад напряму залежить від діяльності малого та середнього бізнесу, який сплачує податки у місцеві бюджети. Але нині, коли через карантин зачинені усі ринки, невеликі фермерські господарства та сімейні кооперативи не мають можливості збувати власну продукцію, а значить - отримувати прибутки і платити податки.

15 квітня 2020 року стартував проект «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликаний допомогти їм знайти своїх покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти. Ініціатори проекту - громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України.

«Відкритий ринок» - це майданчик, на якому можуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії СОУЮ-19 та її наслідків. Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м'ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.

Проект “Відкритий ринок” не є комерційним, а виключно соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Проект є всеукраїнським, у своїй області споживачі зможуть знайти продукцію після того, як в ній зареєструється перший виробник.

Платформа «Відкритий ринок» доступна за адресою: https://rynok.in.ua/.

Асоціація міст України звертається до Вас з проханням максимально поширити цю інформацію серед представників бізнесу, фермерів, виробників сільгосппродукції та жителів Ваших громад (зокрема, безпосередньоо або шляхом інформування на сайтах, сторінках у соцмережах громад, у місцевих ЗМІ тощо).

Детальніше про проект за посиланням http://www.auc.org.ua/novyna/vidkrytyy-rynok- 5ІагШуе-оп1ауп-ргоуекі-га-рібїїутку-ати та на сайті платформи https://rynok.in.ua/.

Дякуємо за співпрацю! Переконаний, що спільними зусиллями в цей нелегкий час нам вдасться послабити наслідки економічної кризи, підтримати малий бізнес та жителів громад.

       

 

« повернутися


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь