Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Правова допомога

У Яснопільщині говорили про безоплатну правничу допомогу

Нещодавно очільниця Липоводолинського бюро правової допомоги Наталія Пилипенко побувала у селі Яснопільщина Липоводолинської ТГ. Під час візиту провела для працівників ОМС правопросвітницький захід щодо доступу громадян до безоплатної правничої допомоги, буклети на таку ж тематику були вручені жителям села під час вуличного інформування. На зустрічі із старостою села обговорювалась проблема надання правової допомоги мобілізованим жителям громади, а також тим, хто нещодавно звільнився з військової служби. Бажаючим були надані фахові консультації. В адміністративному приміщенні старостату у вільному доступі для відвідувачів розміщено тематичні буклети з алгоритмами вирішення конкретних юридичних питань. Для працівників Яснопільщинського старостату фахівчиня провела правопросвітницький захід  про доступ громадян до безоплатної правничої допомоги.

13:30 11.10.2023

ЗНЯТТЯ З РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ БЕЗ ЗГОДИ ОСОБИ СТАЛО МОЖЛИВИМ В ПОЗАСУДОВОМУ ПОРЯДКУ

Законодавство щодо реєстрації місця проживання досить тривалий час залишалось бюрократичною спадщиною радянського режиму. Донедавна, зняти особу з реєстрації, якщо вона добровільно не погодилась самостійно подати відповідну заяву, можна було лише у судовому порядку.

13:00 22.08.2023

Здійснено виїзний прийом громадян у с. Московське

Очільниця Липоводолинського бюро правової допомоги Наталія Пилипенко провела виїзний прийом громадян в адміністративному приміщенні с.Московське Липоводолинської громади. Громадян цікавили питання реєстрації права власності, реалізація виконавчих документів та стягнення заборгованості з орендної плати за землю. У вільному доступі для відвідувачів фахівчиня залишила в достатній кількості тематичні буклети системи БВПД.

14:47 29.06.2023

Правопросвітницька робота Липоводолинського бюро правової допомоги

У будинку культури села Московське очільниця Липоводолинського бюро правової допомоги Наталія Пилипенко провела правопросвітницький захід для жителів села щодо положеннь статті 40 Кримінального кодексу України.  Присутні волонтери, (представники різних професій, в тому числі і староста села), що  плетуть маскувальні сітки для наших захисників, зробили невелику перерву в роботі, щоб прослухати важливу  інформацію від фахівця. Також під час індивідуальних консультацій майстринь, розглядались чутливі для дрібних землевласників питання виплати орендної плати за земельні паї.

14:44 29.06.2023

ДЛЯ ЖИТЕЛІВ СЕЛА БЕРЕСТІВКА ПРОВЕДЕНО ПРАВОПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД

Завдяки співпраці Липоводолинського бюро правової допомоги з органами місцевого самоврядування періодично фахівцям бюро вдається проводити позапланові зустрічі з жителями сіл Липоводолинської громади.

15:43 26.06.2023

#ПравоваДопомога

Повномасштабна війна рф проти України спричинила різке збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб, які тікаючи від атак агресора, були змушені змінити місце свого постійного проживання.

15:06 21.06.2023

СВІДОК У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ

Очільниця #Липоводолинського_бюро_правової_допомоги Наталія Пилипенко провела правопросвітницький захід для депутатів Липоводолинської селищної ради та службовців органів місцевого самоврядування на тему :" Свідок у кримінальному провадженні: права, обов'язки та відповідальність".

11:29 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь