Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ВІТАЮ ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ - З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2023 08:17
Кількість переглядів: 126

Фото без описуСьогодні сильні громади стають основою сильної країни. Наше з вами головне завдання - працювати на благо територіальної громади та відстоювати її інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід. У екстремальних умовах місцеве самоврядування не лише вирішує питання життєдіяльності громади, а й опановує нові для себе функції: створює добровольчі формування, розміщує новостворені підрозділи, приймає внутрішньо переміщених осіб, зводить фортифікаційні споруди.

Я дякую депутатам, членам виконавчого комітету, старостам старостинських округів, працівникам виконавчих органів, структурним підрозділам місцевого самоврядування, за щоденну працю задля добробуту нашої громади. Окрім своїх професійних обов’язків, ви активно допомагаєте захисникам та підтримуєте людей Липоводолинщини. Завдяки єдності нам вдається долати труднощі та бути надійним тилом для захисників.

Окремі вітання та велика шана тим представникам місцевого самоврядування, нашим колегам, які зі зброєю у руках стали на захист держави. Вічна слава Героям, загиблим за мирне небо над Україною. Віримо в Збройні сили України!

Тож, бажаю здоров’я та миру, взаємоповаги та взаємопорозуміння, згуртованості у подоланні всіх викликів, які вносять в роботу реалії сьогодення.

Ми маємо бути міцним тилом. Працювати кожен на своєму фронті задля спільної Перемоги. Адже від кожного з нас залежить майбутнє нашої країни.

Сильна країна - це в першу чергу сильна громада. Зі святом!

З повагою селищний голова Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь