A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СОЦІАЛЬНИХ РОБІТНИКІВ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 06.11.2023 14:40
Кількість переглядів: 69

Фото без описуЗабезпечення якісного надання соціальних послуг є пріоритетним завданням як для держави в цілому, так і для окремих адміністративно-територіальних одиниць.

У Липоводолинській громаді соціальні послуги надає Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг». Функціонує 3 відділення: соціальної допомоги вдома, соціальної роботи та натуральної допомоги.

Працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» з Днем працівника соціальної сфери привітав секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Володимир ТКАЧЕНКО. Вони подякували за працю, за підтримку вразливих верств населення та побажали подальших успіхів у цій нелегкій праці.

У системі надання соціальних послуг більшість працівників працюють не одне десятиліття, заслужили повагу і щиру вдячність від тих, хто потребує і отримує соціальну підтримку.

Саме соціальні робітники для своїх підопічних стали опорою та підтримкою у буденних справах та життєвих ситуаціях, адже їх робота вимагає не лише виконання обов’язків, а й відповідальності за кожного кого вони обслуговують.

За багаторічну сумлінну працю, належне надання потребуючим категоріям громадян соціальних послуг, відповідальне виконання посадових обов’язків нагородами відзначені соціальні робітники КУ «Центр надання соціальних послуг». Грамотою Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів, та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації нагороджена Валентина ЛУФЕРЕНКО, грамоти селищного голови отримали Галина ГЕРЕЛ та Олена ШАХОВА, директором ЦНСП нагороджені Валентина СЕМЕНЕНКО та Оксана ЯКОВЕНКО. За плідну співпрацю в наданні соціальних послуг подяку отримала староста с. Яганівка Анна КОНОВАЛ.

Людина, яка потребує соціальної допомоги, повинна її отримати. Чим більше охоплених турботою людей навколо, тим краще життя особливо у цей непростий воєнний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь