Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА ПРЕДСТАВИЛА КОНЦЕПЦІЮ ПРОЄКТУ «ІНТЕРАКТИВНОЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ КАРТИ» НА ДЕМОДНІ ПРОГРАМИ «АКСЕЛЕРАТОР ЦИФРОВОЇ СТІЙКОСТІ «ГРОМАДА 4.0»

Дата: 18.10.2023 10:53
Кількість переглядів: 182

Фото без опису17 жовтня відбувся фінальний захід «Демодень» програми «Акселератор цифрової стійкості «Громада4.0». 22 громади-учасниці, які дійшли до фіналу, продемонстрували концепції цифрових рішень для покращення муніципального управління, підвищення кібербезпеки, розвитку бізнесу. Серед них — системи електронного документообігу, інструменти управління земельними ресурсами, платформи для навчання, диджитал-рішення для залучення інвестицій та інші проєкти.

Команда Липоводолинської громади представила концепцію проєкту «Інтерактивної інвестиційної карти». Розробка та реалізація даного цифрового рішення, має допомогти створити сприятливий інвестиційний клімат, що особливо важливо для тилової громади з можливостями для релокації бізнесу із окупованих та прикордонних громад. Інтерактивна інвестиційна карта буде містити відомості про потенційні інвестиційні об'єкти (нерухомість, земельні ділянки, а також дані по кожному з об'єктів - місце розташування та вигідність його по відношенню до інших об’єктів, його площу, детальний опис об’єкта, інформацію про форму власності або користування, цільове та функціональне призначення, підведення інженерних мереж). Така карта буде корисною, не тільки мешканцям громади і місцевому бізнесу, а й іноземним чи українським інвесторам.

Програма «Громада 4.0» стала для громад можливістю сформувати та реалізувати диджитал-проєкти, що відповідають потребам воєнного часу та періоду відбудови. Близько 300 громад подали заявки, 52 громади були відібрані для участі у програмі і лише 21 громад дійшли до фіналу.

Програма «Акселератор цифрової стійкості Громада 4.0» реалізується міжнародною організацією «SocialBoost» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою».

ФОТО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь