A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

На Сумщині безробітні чергуватимуть в укриттях

Дата: 26.06.2023 13:44
Кількість переглядів: 46

Обласна служба зайнятості, виконуючи основну функцію – працевлаштування, вибудовує свою роботу з максимальною користю для суспільства. Нині, пристосовуючи до умов воєнного стану. Як доказ, організація та проведення суспільно корисних робіт. Свого часу, для цілодобової роботи пунктів незламності долучилися  зареєстровані безробітні.

Нині виникла гостра потреба у забезпеченні безперебійного функціонування укриттів. Голова обласної військової адміністрації Володимир Артюх дав доручення максимально сприяти залученню безробітних до цілодобового чергування в укриттях через програму суспільно корисних робіт.

«Працівник буде відповідати, щоб укриття залишалися відчиненими цілодобово, щоб там підтримувався порядок, зберігалося майно. За свою роботу людина отримає з бюджету держави відповідне відшкодування. Такий крок – ефективний і зручний, від чого виграє і громада, адже це прямі інвестиції в економіку регіону», – зазначив Володимир Артюх.

Наразі 16 громад Сумщини вже запланували залучити до роботи в укриттях 220 осіб.

Загалом у проєкті "Армія відновлення" беруть участь 30 громад області. 28 уклали відповідні договори зі службою зайнятості на поточний рік стосовно 1200 осіб на суму 14,9 млн грн. Додатково планується виділити ще 6,5 млн грн.

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості 093 276 39 66; 096 109 08 37; 095 337 41 10, а також приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь