A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛАСЬ СЕСІЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 24.11.2022 15:01
Кількість переглядів: 149

Фото без описуСьогодні, 24 листопада, відбулось засідання сесії Липоводолинської селищної ради. На порядку денному 7 питань.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі питання були попередньо ретельно розглянуті та обговорені на спільному засіданні постійних комісій.

На засіданні прийняті важливі для життєдіяльності громади рішення, серед яких: внесення змін до програми соціально-економічного розвитку селищної ради та до бюджету селищної територіальної громади на поточний рік.

Внесено зміни до Місцевої цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020-2024 роки, а саме, виділено кошти в сумі 500000 гривень на заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, з них 100000 гривень на придбання паливо-мастильних матеріалів, 40000 гривень на  придбання предметів, матеріалів, інвентарю для облаштування споруд цивільного захисту, 10000 гривень – придбання аптечок, 300000 гривень придбання генераторів, 50000 гривень придбання твердопаливної печі булер'ян.

Депутатським рішенням збільшено статутні капітали комунальних підприємств: «Житлово-комунальне господарство «Липоводолинське» на суму 7 400 000 (сім мільйонів чотириста тисяч) гривень та комунального підприємства «Теплокомуненерго» на суму 8 025 000 (вісім мільйонів двадцять п’ять тисяч) гривень. Ці кошти будуть використані на придбання основних засобів для комунальних підприємств: екскаватора, подрібнювача гілок, вакуумної машини, косарки роторної, навантажувача гідравлічного, трактора колісного, два бензогенератори, котел, 10-тонний причіп до трактора.

Прийняті рішення дев’ятнадцятої сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь