A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ ПРИВІТАЛИ НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 04.11.2022 11:06
Кількість переглядів: 186

Фото без описуЩороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери – свято усіх тих, хто виявляє милосердя і робить добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Сьогодні, напередодні свята, теплими словами вдячності привітали працівників соціальної сфери Липоводолинщини, від імені селищного голови Володимира ШТАНЬКА секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Лариса ШКУРА та начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Володимир ТКАЧЕНКО та відзначили кращих представників галузі грамотами.

«Для мене особисто робота працівника соціальної сфери - це дуже благородна, відповідальна і кропітка праця. Всі ви даєте людям надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує, - наголосив Ростислав САВЧЕНКО. - Практично щодня вам доводиться бути не лише професіоналом у своїй справі, а й психологом, помічником, волонтером. Дуже часто ваше добре слово та посмішка є набагато важливішими, ніж будь-яка матеріальна допомога. Низький вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Бажаю міцного здоров’я, домашнього затишку, щастя та благополуччя. Нехай ті добрі справи, які ви робите для людей, вертаються до вас сторицею!».

Директор комунальної установи Лариса ШКУРА наголосила на важливій місії, яку несуть в своєму професійному житті працівники соціальної сфери.

«Найголовніше в соціальній сфері – це віддані люди своїй справі, які  присвячують  своє життя іншим, відкривають свою душу та подають руку допомоги тим, хто особливо цього потребує.

Бажаю вам успіху і вдячності від підопічних, споживачів послуг та від усіх мешканців Липоводолинщини, здоров’я Вам та Вашим рідним. Миру нашій країні!», - зазначила під час виступу Лариса Миколаївна.

Шановні працівники соціальної сфери! Низький вам уклін за терпіння та невичерпну енергію! Успіху та сил у вашій нелегкій справі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь