A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

У ГРОМАДІ ЗАПРАЦЮВАВ МЕХАНІЗМ ЗАЛУЧЕННЯ БЕЗРОБІТНИХ ГРОМАДЯН ДО СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ

Дата: 28.10.2022 11:15
Кількість переглядів: 170

Фото без описуУряд розробив та запропонував механізм, за яким тимчасово безробітних можна залучати до виконання суспільно корисних робіт.

«Через війну в країні очікується досить високий рівень безробіття - близько 30% за підсумками року, і це є серйозним викликом для держави. Тому Уряд розробив і запропонував механізм, за яким тимчасово безробітних можна залучати до виконання суспільно корисних робіт, в яких є потреба в регіонах. На сьогодні ми маємо дві армії - одна захищає країну на фронті, інша працює. Люди, які з різних причин залишились без роботи, зможуть долучитись до “Армії відновлення” країни, а держава оплатить їхню роботу на рівні мінімальної зарплати, яка з жовтня складає 6700 грн», - пояснила перший віце - прем'єр - міністр України Юлія СВИРИДЕНКО.

На виконання ініціатив Уряду у жовтні прийняте рішення виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану», відповідно до якого затверджено перелік видів суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану, перелік замовників (підприємств, установ, організацій) суспільно корисних робіт, визначено відповідальну особу.

У нашій громаді до виконання таких робіт залучено 9 осіб. Спільно з Липоводолинською районною філією Сумського ОЦЗ робота у зазначеному напрямку продовжується.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь