A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

АТ «СУМИГАЗ» НАГАДУЄ: ПОРЯДОК ОПЛАТИ ЗА ПОСЛУГУ ДОСТАВКИ ГАЗУ НЕ ЗМІНИВСЯ

Дата: 06.10.2022 13:54
Кількість переглядів: 78

Фото без описуПлата за розподіл газу – це кошти на ремонт газорозподільної системи Сумщини та заробітну плату для газовиків, які ліквідовують аварійні ситуації, відновлюють мережі 24/7. Сьогодні газовики Сумської області працюють в посиленому режимі, відновлюючи зруйновані ворогом мережі, в небезпечних умовах повертають тепло в домівки.

Сплачувати за доставку газу необхідно до 20 числа поточного місяця. Зробіть це, обравши зручний спосіб оплати: особистий кабінет на сайті 104.ua, чат-бот 7104ua в Viber або Телеграм, мобільний додаток 104.ua, відділення банку, відділення Укрпошти. При оплаті за доставку газу, вказуйте номер особового рахунку для швидкої ідентифікації платежу.

З тарифних коштів за розподіл газу фінансується відновлення та модернізація критично важливої газової інфраструктури, робота аварійно-диспетчерської служби «104», оперативні ремонтні роботи на мережах, ліквідація витоків газу і захист газопроводів від корозії. 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оприлюднила на сайті постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу». «Ці зміни жодним чином не вплинуть на надання послуг споживачам та порядок розрахунків за послугу розподілу газу, - зазначають в АТ «Сумигаз». - Дякуємо споживачам, які своєчасно здійснюють оплату за доставку газу. Ми разом підтримуємо економіку та енергетичну безпеку регіону».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь