A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 31.08.2022 13:55
Кількість переглядів: 436

Сьогодні, 31 серпня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Липоводолинької селищної ради. На порядку денному 6 питань.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолонської селищної ради Наталія ПЕДЬКО доповіла про підготовку закладів освіти до роботи у 2022-2023 навчальному році.

В осінньо-зимовий період 2022-2023 років планується опалюватись  17 закладів освіти. Централізоване опалення – 6 закладів (Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, ЗДО «Берізка», ЗДО «Веселка», БДЮ, ДЮСШ, Інклюзивно-ресурсний центр),  від власних топкових на газу – 9 (ВОМС, 6 - ЗОШ, 2 - ЗДО ), в тому числі 2 заклади з комбінованим опаленням на дровах, електричним стаціонарним опаленням - 2  (Калініський ЗДО, Лучанський ЗДО).  Потреба дров на опалювальний період становить 220 куб.метрів,  заготовлено 100%.

Всі заклади освіти забезпечені єдиними вузлами обліку природного газу з приладами дистанційної передачі даних.

Далі члени виконкому заслухали начальника відділу архітектури та ЖКГ селищної ради Ігоря ЛІСНЕНКА щодо підготовки об’єктів соціальної сфери Липоводолинської селищної територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. Зокрема:

У КНП «Липоводолинська лікарня» проведено поточний ремонт покрівлі головного корпусу, у відділеннях та на харчоблоці, проведена промивка внутрішньо-будинкових систем теплопостачання та гідравлічні випробування на щільність системи теплопостачання, перевірено стан теплоізоляції мережі на наявність втрат тепла.

По КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги»  - підготовлено всі 5 одиниць топкових та котелень, які опалюються дровами (4 амбулаторії загальної практики та сімейної медицини та 1 фельдшерсько-акушерський пункт). Забезпечення дровами становить 75,0 %. Встановлено прилади дистанційної передачі показників газу на ФАП с. Байрак та с. Мовковське, ФАП с. Семенівка працюють. Газові котельні до опалювального сезону підготовлені – 8 одиниць.

В осінньо-зимовий період 2022-2023 років планується опалювати  17 приміщень закладів культури, в т.ч. від інших організацій – 2 заклади (Кімличанська та Берестівська сільські бібліотеки), від власних котелень на газу – 2 («Публічна бібліотека ім. Л.Новиченка» та «Дитяча школа мистецтв»), на дровах – 1 («Центр культури і дозвілля»); газовими конвекторами -  1 (Беївський СБК), електричним стаціонарним опаленням – 1 (Яснопільщинський СБК), пічним опаленням – 10 закладів. Взагалі не опалюються 2 заклади: Побиванський дозвіллєвий заклад, Столярівський  сільський клуб (в закладах відсутнє опалення). Для закупівлі дров укладено прямий договір на суму  124,8 тис.грн. - 104 куб.м. Для закупівлі природного газу та його транспортування заплановано 516,8 тис. грн. (27,5 куб.м.).

В осінньо-зимовий період 2022-2023 років планується опалюватись 1 приміщення закладів соціальної сфери – КУ «Центр надання соціальних послуг» Липоводолинської селищної ради. Опалення від власної котельні на газу. Частково проведені роботи по утепленню фасаду приміщення та на даний час роботи ще тривають.

Також, членами виконавчого комітету розглянуто наступні питання: надання дозволу власниці нежитлового приміщення на переведення із нежитлового приміщення в житловий фонд та проведення його реконструкції (перепланування) під житловий будинок; надання дозволів на проведення видалення зелених насаджень; призначення жительці селища Липова Долина компенсації за надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі особі з інвалідністю І групи; затвердження висновку «Про визначення місця проживання малолітньої дитини».

Останнім розглянуто питання «з голосу» - «Про визначення переліку об’єктів відновних робіт  та експлуатаційного утримання вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах Липоводолинської селищної територіальної громади на період дії воєнного стану».

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь