Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 11.02.2022 13:29
Кількість переглядів: 449

Фото без описуСьогодні, 11 лютого, відбулось засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради на якому розглянуто 3 питання порядку денного.

На засіданні члени виконкому заслухали звіт начальник відділу фінансів Липоводолинської селищної ради Світлана ЛЕВОН про виконання бюджету Липоводолинської селищної  територіальної громади за 2021 рік.

Рішенням виконкому надано матеріальну допомогу на лікування жительці селища Липова Долина  Кривоніс Сніжані Станіславівні, яка на даний час перебуває на лікуванні в Туреччині у зв’язку з рецидивом у хворобі, в розмірі 20 тисяч гривень гривень.

Окрім того, прийнято рішення створити робочу групу з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Липоводолинської селищної територіальної громади, затверджено її склад та Положення. Відповідно до Угоди про фінансову підтримку між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку у рамках Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» до кінця 2024 року усі громади в Україні мають розробити план розвитку своїх територій. Комплексний план просторового розвитку території громади – це документ, який дає можливість перетворити бачення щодо майбутнього громади в інструмент управління її розвитком. Він вирішує у межах території усієї громади наступні питання:

  • визначення функції території;
  • забезпечення соціальною, транспортною та інженерною інфраструктурою;
  • формування сприятливого середовища для мешканців;
  • створення умов для розвитку місцевого бізнесу та залучення інвестицій.

В процесі розроблення комплексного плану інвентаризуються ресурси громади, земельні, лісові, водні, надра, а це одна із передумов їх ефективного та раціонального використання. В результаті – розкриються нові можливості та потенціал громади, відбудеться економічне зростання та збільшення дохідної частини місцевих бюджетів.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь