Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ РУХУ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ – ВАЖЛИВЕ ПИТАНННЯ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 16.12.2021 14:50
Кількість переглядів: 400

Фото без опису15 грудня, при голові селищної ради Володимиру ШТАНЬКУ, відбулась нарада з поліцейським з реагування патрульної поліції СПД №1 селища Липова Долина ВП №1 селища Недригайлів Роменського РВП ГУНП в Сумській області, сержантом поліції Юрієм СКРИПЧЕНКОМ щодо організації безпеки руху на території Липоводолинської селищної територіальної громади.

Особливу увагу звернуто на безпеку дорожнього руху на цетральних вулицях селища – вул. Полтавській та Роменській. На жаль, водії нехтують правилами дорожнього руху і не дотримуються обмежень швидкості та не звертають уваги на знак «Пішохідний перехід». Саме тому, представником поліції запропоновано на найбільш інтенсивних ділянках дороги встановити підсвічування пішохідних переходів ліхтарем червоного кольору. В селищі Липова Долина такими ділянками є пішохідні переходи в районі магазину «Влад», поблизу селищної ради, Центру культури і дозвілля та меморіалу. Спільно обговорили можливість перенесення пішохідного переходу, що в районі селищної ради, ближче до Публічної бібліотека ім. Л. Новіченка з метою безпечної зупинки важкої та негабаритної техніки, особливо в період ожеледиці.

Також очільник громади наголосив на необхідності встановлення пристрою примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський» біля пішохідного переходу, що знаходиться поблизу Мінімаркету (район універмагу) та нанесенні пішохідної розмітки на вулиці Короленка (від пам’ятника Г. Тиріну до Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів).

Ще одним питанням, яке потребує негайного вирішення, є обслуговування дороги по напрямку смт Липова Долина - с. Яснопільщина. Філія «Липоводолинський райавтодор» не має повноважень щодо надання експлуатаційних послуг по зимовому утриманню даної дороги (очистка від снігу та посипання протиожеледною сумішшю), а селищна рада не може її взяти на баланс, так як збудована вона була як під’їзна дорога до нафтових родовищ.

Вирішення даних питань можливе лише за погодження Головного управління поліції в Сумській області. Сержант поліції Юрій СКРИПЧЕНКО зазначив, що по всіх піднятих питаннях будуть направленні відповідні клопотання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь