A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 12.12.2021 09:57
Кількість переглядів: 405

10 грудня, в залі засідань Липоводолинської селищної ради, під головуванням селищного голови Володимира ШТАНЬКА, відбулось засідання п’ятої сесії восьмого скликання селищної ради під час якого депутати опрацювали 33 питання порядку денного.

Робота сесії розпочалась з приємної місії – нагородження спільними грамотами Липоводолинської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради за зайняті призові місця в Спартакіаді серед територіальних фізкультурно-спортивних клубів Липоводолинської громади:

1 місце – територіальний фізкультурно-спортивний клуб «Олімп» селище Липова Долина;

2 місце – територіальний фізкультурно-спортивний клуб «Кристал» с. Суха Грунь;

3 місце - територіальний фізкультурно-спортивний клуб «Метеор» с. Московське.

Також, керівники селищної ради, підсумовуючи роботу за 2021 рік, подякували депутатському корпусу та старостам старостинських округів за активну громадську позицію, за те, що вони цікавляться життям Липоводолинщини і долучаються до покращення і розвитку громади та щоденно працють над її розбудовою.

«Дякую всім вам за ту роботу, яку ви виконуєте щодня. Від кожної людини, яка працює в місцевому самоврядуванні залежить доля нашої громади. Досягти конкретних результатів можна лише завдяки єдності зусиль і конструктивній праці на благо громади, а не шляхом дешевого популізму. Хочеться сподіватися, що така співпраця в міцному тандемі і в дружній команді принесе в подальшому ще більше позитивних результатів. Будемо й надалі працювати в обраному напрямку в інтересах і на благо наших громадян, для загального добра й благополуччя», - говорив очільник громади Володимир ШТАНЬКО.

Далі  перейшли до розгляду питань порядку денного. Зокрема, внесено зміни до рішення Липоводолинської селищної ради «Про бюджет Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021 рік»; з балансу Липоводолинської селищної ради на баланс КП «ЖКГ «Липоводолинське» передано матеріали на загальну суму 39457,29; прийнято рішення щодо відчуження комунального майна шляхом укладення договору купівлі-продажу нежитлового приміщення в селі Байрак з єдиним учасником аукціону ТОВ «Альянс» за запропонованою ним ціною 161 415 грн.; передано з балансу комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Липоводолинської селищної ради на баланс відділу освіти молоді та спорту Липоводолинської селищної ради пральну машину LG. Також, депутати затвердили Програму соціального захисту населення на 2022 рік, Програму розвитку малого та середнього підприємництва в Липоводолинській селищній  територіальній громаді на 2022-2026 роки та Програму підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська  лікарня» Липоводолинської  селищної  ради Сумської області на  2022 рік.

Про проекти рішень із земельних питань, які попередньо депутати розглядали на відповідній постійній комісії, доповідав начальник відділу земельних відносин селищної ради Олександр ПОГРІБНИЙ.

Загалом, депутати ухвалили низку важливих для життєдіяльності Липоводолинської селищної ради рішень. З проєктами рішень можна ознайомитись на сайті селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь