Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

УЧНЯМ 5-11 КЛАСІВ ПРОДОВЖЕНО ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Дата: 19.11.2021 14:22
Кількість переглядів: 317

Фото без описуРішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, продовжено дистанційну форму навчання для школярів 5–11 класів закладів загальної середньої освіти Липоводолинської селищної територіальної громади.

Враховуючи епідемічну ситуацію та ситуацію з захворюваністю педагогічних працівників та учнів закладів загальної середньої освіти, стан вакцинування працівників закладів освіти, учням 1-4 класів дозволено продовжувати відвідування закладів загальної середньої освіти.

На даний час ситуація по захворюваності на COVID-19 серед дітей залишається стабільною (5 дітей мають середньої тяжкості форму захворюваності та 1 дитину госпіталізовано до обласного закладу охорони здоров'я).

КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» щоденно проводитися моніторинг стану захворюваності у громаді, для можливості оперативного прийняття тих чи інших рішень. Станом на 19.11.2021 року в громаді зафіксовано 66 підозр захворювання на COVID-19, вакциновано близько 60% дорослого населення. Так, вакциновані теж можуть хворіти, але у легкій або середній формі тяжкості. Саме завдяки вакцинації, показник захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 в Липоводолинській селищній територіальній громаді вдалося зменшити майже на 50%.

Вакцинуйтеся та захистіть себе та своїх близьких від важкого перебігу COVID-19.

Протокол засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Липоводолинської селищної ради від 19.11.2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь