A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРО ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 16.11.2021 15:21
Кількість переглядів: 328

16 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради.

На порядку денному опрацювали дванадцять питань. Переважна більшість стосувалась соціальної сфери - стану соціального обслуговування  та надання соціальних послуг  на території Липоводолинської громади, зміни статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус  дитини-сироти, доцільності позбавлення батьківських прав, взяття на облік сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах тощо. Також розглянуто питання щодо вчинення правочинів та роботи адміністративної комісії при  виконавчому комітеті Липоводолинської селищної ради.

Відтак, рішенням виконавчого комітету, затверджено результати конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в смт Липова Долина: по маршруту №1  «Липова  Долина АС (вул. Горького) – зупинка Шляхова (вул. Роменська)» - перевізник-переможець КП «Теплокомуненерго». В установлені законодавством терміни договір з буде укладено на 3 роки.

Також, окремими старостами було піднято питання стану автобусного сполучення в громаді. Нажаль, перевізники відмовляються обслуговувати деякі маршрути через аварійний стан доріг і невелику кількість пасажирів, що призводить до збиткової роботи. Відповідно, жителі сіл не мають змоги дістатися до селища Липова Долина чи районного центру. Дане питання постійно моніториться, але, нажаль, вплинути на перевізників селищна рада ніяк не може. За результатами обговорення даного питання, перевізнику КП «Теплокомуненерго» рекомендовано переглянути діючий графік руху комунального транспорту та, по можливості, внести в нього зміни, аби покращити ситуацію, що склалася.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Юлія ШАПРАН доповіла про  стан  підвезення учнів закладів загальної середньої освіти Липоводолинської селищної ради  до місць навчання і у зворотному напрямку. Всього в закладах загальної середньої освіти підвезення потребують 228 учні та 22 вихованців дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів. 100%  підвезення дітей забезпечують 7 транспортних одиниць. Керівниками закладів розроблено  маршрути руху транспортних засобів та затверджені відповідно до вимог чинного законодавства.

Перед початком навчального року розроблено паспорти на всі автобусні маршрути регулярних спеціальних перевезень, в яких є маршрути та їх  характеристики, розклад руху, кількість планових рейсів на маршруті, список учнів, які підвозяться, адреси їх проживання та контактні телефони. Вихователі по супроводу дітей проводять інструктажі, забезпечують  належний порядок серед дітей, виконання ними правил техніки безпеки. З метою забезпечення безпеки дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм, враховуючи напружену епідеміологічну ситуацію по захворюванню на COVID-19, вихователі  по супроводу дітей,  водії  автобусів, діти в обов’язковому порядку використовують засоби індивідуального захисту. Технічні огляди та ремонти автобусів проводяться своєчасно.

Прийняті рішення оприлюднені на сайті Липоводолинської селищної ради ldol-gromada.gov.ua/news/1637138226/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь