A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

З 15 ЛИСТОПАДА УЧНІ 1-4 КЛАСІВ ПОВЕРТАЮТЬСЯ ДО ШКОЛИ

Дата: 12.11.2021 15:05
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

У Липоводолинській громаді відновлюють очне навчання в закладах загальної середньої освіти для учнів 1-4 класів. Відповідне рішення прийняла комісія ТЕБ і НС Липоводолинської селищної ради під час засідання, 12 листопада.

Так, згідно з рішенням комісії ТЕБ і НС, з понеділка, 15 листопада, для учнів 1-4 класів поновлюється очна форма навчання.

Зазначимо, поки це рішення стосується лише молодшої школи. Решта карантинних обмежень продовжуються. Відзначимо, що введені карантинні заходи дають змогу стабілізувати стрімку динаміку поширення вірусу. Але поки ще зарано говорити про спад епідемії.

За словами начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Юлії ШАПРАН, серед учнів 1-4 класів хворих на коронавірусну інфекцію немає. Що стосується учнів 5-11 класів, то в 5-х дітей діагностували COVID-19.

Також зазначено, що до роботи буде допущено лише провакцинованих вчителів. Зараз в громаді  вакциновано однією дозою 99% педагогів, двома дозами – 94%.  

Про стан захворюваності по громаді доповів заступник головного лікаря КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр БАЗАРНИЙ. Він зазначив, що переведення шкіл на дистанційне навчання позитивно вплинуло на динаміку захворюваності, яка зменшилася майже на 50%. На даний час активних хворих на території Липоводолинської селищної територіальної громади 208 осіб, з них 10 дітей (5 школярів та 5 студентів).

Наступну комісію ТЕБ і НС буде проведено в п’ятницю, 19 листопада, на якій буде проаналізовано динаміку захворюваності за тиждень та обговорено подальші рішення щодо відновлення навчання і у старших класах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь