A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

Дата: 28.10.2021 16:38
Кількість переглядів: 673

Фото без описуСьогодні, 28 жовтня, під головуванням селищного голови Володимира ШТАНЬКА відбулось чергове засіданння сесії Липоводолинської селищної ради. Депутатами розглянуто 24 питання порядку денного.

Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Відтак під час засідання сесії депутатами було внесено зміни до рішення  селищної ради від 23.12.2020 року «Про бюджет Липоводолинської селищної територіальної громади на 2021 рік». Зокрема, відповідно до рішення сесії Синівської сільської ради від 19.10.2021 року збільшено доходну частину бюджету Липоводолинської селищної територіальної громади по загальному фонду по іншій субвенції з місцевого бюджету в сумі  65000 гривень, в тому числі: 45000 гривень для фінансування Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради за надання послуг з позашкільної освіти для дітей та учнівської молоді від 6 до 18 років; 20000 гривень для фінансування дитячої школи мистецтв Липоводолинської селищної ради за надання освітніх послуг на оплату праці педпрацівників школи естетичного виховання. Перерозподілено кошти селищного бюджету, а саме: по Липоводолинській селищній раді зменшено видатки в сумі 45 079,00  гривень на здійснення заходів із землеустрою; по відділу освіти, молоді та спорту  Липоводолинської селищної ради збільшено видатки по проекту: «Капітальний ремонт будівлі Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської селищної ради по вул. Короленка,1 смт Липова Долина, Липоводолинського району Сумської області із заміною віконних блоків, дверей та встановленням індивідуального теплового пункту» для робіт з проведення експертизи в сумі 25 079,00 гривень; по будинку для дітей та юнацтва зменшено видатки на відрядження в сумі 7800 гривень, збільшивши видатки на оплату природного газу в сумі 7800 гривень; по дитячо-юнацькій спортивній школі зменшено  видатки на оплату послуг (крім комунальних) в сумі 11000 гривень, збільшивши видатки на придбання обладнання і предметів довгострокового користування в сумі 11000 гривень; збільшено видатки в сумі 20000 гривень на поточний ремонт фасаду «Центру культури і дозвілля Липоводолинської селищної ради».

Також народні обранці затвердили Положення та Регламент відділу “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради (у новій редакції).

Наступні прийняті рішення стосувалися: безоплатної передачі нежитлових приміщень; передачі з балансу Липоводолинської селищної ради трактора; укладення та припинення договору оренди нерухомого майна (нежилого приміщення).

Серед земельних питань: припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства; передача земельних ділянок у власність; надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затвердження технічних  документацій та інші.

З  прийнятими рішеннями  можна ознайомитись детально на офіційному веб – сайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь