A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРОВЕДЕНО ІНСПЕКТУВАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТІВ В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 27.10.2021 16:06
Кількість переглядів: 678

Фото без опису26 жовтня із робочим візитом Липоводолинську громаду відвідав народний депутат України Максим ГУЗЕНКО. Спільно із головою Роменської районної державної адміністрації Денисом ВАЩЕНКОМ, керівництвом громади проведено інспектування реалізації проєктів, фінасування яких здійснюється за рахунок залучених із державного бюджету коштів. Наголошено на необхідності пришвидшення робіт із реконструкції шкільного стадіону в смт Липова Долина та дотримання технологічних процесів у зв’язку зі зниженням температури.

На мостовому переході через річку Хорол у с. Русанівка залишилося  встановити обмежувальні конструкції та знаки для недопущення руху великовагових транспортих засобів.

«На державному рівні існує проблема з дерев’яними мостами – їх майже ніхто не будує та не ремонтує капітально за бюджетні кошти. Дуже добре, що вдалося відремонтувати хоча б настил. При належній експлуатації він ще довго буде слугувати русанівцям» – зауважив Максим Васильович.

Староста Світлана ШУТЬКО від імені жителів Русанівки подякувала Максиму ГУЗЕНКУ та Денису ВАЩЕНКУ за вирішення багаторічної проблеми, адже останні місяці міст був непроїздним і частина вулиць була, практично, «відрізана» від села. На сьогодні транспортне сполучення відновлено.

Також вивчено ситуацію у Липоводолинській лікарні, де є нагальна проблема заміни рентгенапарату. Знімки морально та фізично застарілої установки майже не можливо використовувати. Максим ГУЗЕНКО пообіцяв віднайти можливість та посприяти у виділенні коштів для оновлення цього медичного обладнання.

Очільник громади Володимир ШТАНЬКО подякував народному депутату України Максиму ГУЗЕНКУ та голові Роменської райдержадміністрації Денису ВАЩЕНКУ за дієву співпрацю у вирішенні нагальних проблем громади.

          



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь