Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ВІДБУЛИСЯ КОМАНДНО-ШТАБНІ НАВЧАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 23.10.2021 10:51
Кількість переглядів: 361

Фото без опису22 жовтня на території Липоводолинської селищної територіальної громади під керівництвом заступника голови Сумської облдержадміністрації Вячеслава ПЕЧЕНЕНКА та директора Департаменту цивільного захисту населення Сумської облдержадміністрації Олександр МИЛАША за участі голови Роменської райдержадміністрації Дениса ВАЩЕНКА, селищного голови Володимира ШТАНЬКА, першого заступника селищного голови Ольги ХИЖНЯК відбулися командно-штабні навчання з ланкою територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Основна мета навчань — поглиблення знань, набуття практичних умінь і навичок та відпрацювання взаємодії між спеціалізованими службами. Зокрема йдеться про дієвість системи оповіщення населення органів управління і сил, які входять до складу служб при переведенні у вищі ступені готовності, розрахунок сил і засобів, які необхідні для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, своєчасність і правильність оцінки обстановки та обґрунтованість прийнятих рішень

Протягом першої половини дня на території смт Липова Долина відпрацьовувалися різноманітні практичні заходи по ввідних щодо ліквідації надзвичайних ситуацій. Зокрема, проводилися аварійні роботи з відновлення електропостачання до знеструмлених населених пунктів Липоводолинської громади, об’єктів господарювання та житлових будинків, аварійно-відновлювальні роботи на водогоні.

Пропрацьовували учасники навчань і протипожежні, рятувальні, аварійно-відновлювальні, інші невідкладні роботи та заходи з евакуації мешканців будинку, який за ввідною зазнав руйнування внаслідок вибуху природного газу.

По закінченні практичних заходів в приміщенні Липоводолинської селищної ради відбулося підбиття підсумків командно-штабного навчання. Керівний склад Роменської РДА та Липоводолинської селищної ради, районної та селищної комісії з питань ТЕБ та НС, селищної комісії з евакуації та формування цивільного захисту селищної ради, залучених підприємств та організацій обговорили проблемні питання, виявлені в ході навчання та поділилися набутим досвідом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь