A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 01.10.2021 11:23
Кількість переглядів: 542

Фото без опису29 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Володимира ШТАНЬКА. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, членами виконкому прийнято рішення щодо початку опалювального періоду 2021-2022 років у закладах охорони здоров’я, дошкільної та загальносередньої освіти за заявками їх керівників у разі, якщо температура повітря у приміщеннях нижче вимог передбачених державними санітарними нормами. Розпочати опалювальний період у житлових будинках незалежно від форм власності та відомчої належності, адміністративних будівлях підприємств, установ та організацій в разі, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує 80С.

Також, затверджено тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу та тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії по  КП  «Теплокомуненерго» в смт Липова Долина, які вводяться в дію з 01 жовтня 2021 року та діятимуть до 30 вересня 2022 року.

У ході засідання затверджено мережу гуртків і секцій та контингент вихованців закладів позашкільної освіти Липоводолинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік. Мережа вихованців Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради налічує 41 гурток з 10 напрямів у яких займається 620 учнів. А мережа вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи Липоводолинської селищної ради - 13 груп з 3 напрямів, кількість учнів - 156. Позашкільна освіта – важлива ланка в структурі освіти України, а її значимість у тому, що для дітей – це розвиток пізнавальної, практичної, творчої та соціальної компетентності особистості, можливість самореалізації у майбутньому; для батьків – безпечна, змістовна зайнятість дітей у вільний час у позашкільних та інших навчальних закладах, їх навчання, виховання, розвиток, соціалізація, допомога у підготовці самостійного відповідального життя.

Серед інших питань, прийнято рішення щодо очищення доріг і тротуарів від снігу в осінньо-зимовий період із залученням снігоочисної техніки  підприємств і організацій, що розташовані на території Липоводолинської селищної територіальної громади. Відповідно, за підприємствами і організаціями закріплено вулиці і тротуари в смт Липова Долина та в населених пунктах громади.

Всього членами виконавчого комітету розглянуто 17 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення, детально ознайомитися з якими можна на офіційному сайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь