Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Дата: 01.10.2021 08:32
Кількість переглядів: 656

Фото без описуШановні освітяни Липоводолинщини!

Вже традиційно в першу неділю жовтня ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість і доброту, душевну теплоту і щедрість. День працівників освіти – свято, яке об’єднує усіх: дітей, батьків, вихователів, вчителів, майстрів, викладачів. 

Саме ви - педагоги, вчителі, вихователі, наставники - терпляче і вміло відкриваєте юним даруванням світ знань, навчаєте жити за принципом добра і совісті, допомагаєте знайти своє місце в житті. 

Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Саме педагог своєю повсякденною  працею формує людину та суспільство завтрашнього дня, дає надію людству на сталий поступ. 

Приємно, що вчителі та вихователі Липоводолинської селищної територіальної громади успішно освоюють сучасні освітні технології, сміливо впроваджують їх у шкільну та дошкільну практики, постійно займаються саморозвитком, підтверджуючи свою високу майстерність і професіоналізм.

Ми пишаємося здобутками вихованців нашої Липоводолинської громади. Завдяки призовим місцям, які посідають ваші учні на олімпіадах та конкурсах, їх участі у наукових конференціях та проєктах, високий авторитет Липоводолинщини відомий не тільки на території Сумщини, а й за її межами. Ці перемоги переконливо стверджують, що ви виховуєте всебічно розвинену особистість.

І незважаючи на реалії сьогодення, які змушують нас приймати складні рішення щодо оптимізації закладів освіти в громаді, головним завданням залишається створення безпечних і комфортних умов для здобуття дітьми якісної освіти.

Шановні працівники освіти Липоводолинської селищної територіальної громади! У цей святковий день висловлюю вам сердечну вдячність за натхненну, самовіддану  і невтомну педагогічну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за непохитну віру у кожного учня.

Нехай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжує успiх. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а вaшi серця зiгрiває людська довiра та любов.

З повагою

Липоводолинський селищний голова                                                                Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь