A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

«ЗДОРОВА УКРАЇНА": У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ «АКТИВНОГО ПАРКУ»

Дата: 17.09.2021 13:09
Кількість переглядів: 534

Фото без опису17 вересня 2021 року в парку «Козацький» відбулась презентація нової локації в рамках реалізації в Сумській області соціального проекту «Активні парки». Соціальний проект «Активні парки – локації здорової України», ініційований Президентом України Володимиром ЗЕЛЕНСЬКИМ, покликаний зробити життя українців довшим і якіснішим. Основна мета  проекту – максимально залучити до рухової активності різні вікові категорії населення, а також людей з різною фізичною підготовкою.

Сьогодні, спортивну локацію відвідали Народний депутат України Максим ГУЗЕНКО, перший заступник голови Роменської РДА Володимир ТАТАРІНОВ, селищний голова Володимир ШТАНЬКО, перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО.

"Активні парки – є частиною загальнонаціональної програми «Здорова Україна, головною метою якої є зробити спорт доступним для всіх. Активні парки будуть стимулювати до заняття спортом, а дозвілля стане якісним та корисним", - говорить нардеп Максим ГУЗЕНКО.

Голова громади Володимир ШТАНЬКО зазначив: «З метою організації оздоровчої рухової активності громадян нашої громади, ми з радістю долучилися до соціального проекту "Активні парки - локації здорової України", який ініційований  Президентом України  Володимиром Зеленським у грудні 2020 року. Я  за здоровий спосіб життя. Впевнений, що необхідно, не зважаючи ні на що, приділяти цьому увагу. Постійно  займаюся спортом і тому хочу, щоб у  громаді за допомогою подібних сучасних форм та засобів формувалося  у людей  ціннісне ставлення до власного здоров'я».

Володимир ТАТАРІНОВ, перший заступник голови РДА, під час вітального слова наголосив на тому, що ми маємо формувати таке українське суспільство, яке буде об’єднане ідеєю здорового та активного життя. Головна перевага відкритої спортивної локації – це те, що вона доступна усім жителям громади, які прагнуть  займатися спортом у  вільний для них  час,  проводити дозвілля разом із родиною на свіжому повітрі у парку, та ще й зайнятися своїм здоров’ям разом із віртуальними тренерами.

Відтепер у парку дозвілля селища Липова Долина всім охочим доступні заняття спортом з використанням простого знаряддя: лавочки, шведської стінки, брусів, турніків, координаційної лінії, а також локації «вільний простір». Біля кожного елементу розміщено навігаційні таблички з QR-кодами, відсканувавши які за допомогою смартфону можна перейти на спеціальний сайт з відеоуроками. Індивідуальне тренування з онлайн-тренером кожен складає відповідно до  власних сил, обираючи один із трьох рівнів: новачок, середній, профі. Передбачено, що допомагати мешканцям громади організувати їхні заняття буде координатор, який  працюватиме в парку та відповідатиме за спортивну локацію.

Активний парк відкритий для всіх охочих. Тому приходьте, займайтеся та будьте здорові!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь