Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДИТЯЧИЙ  БУДИНОК   СІМЕЙНОГО ТИПУ МАНГЛІЯЗОВИХ ПОПОВНИВСЯ ЩЕ ДВОМА ВИХОВАНЦЯМИ

Дата: 13.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 543

Фото без опису10 вересня 2021 року з  Комунальний заклад Сумської обласної ради «Глинська спеціальна школа», в дитячий будинок сімейного типу Мангліязових, відповідно до  розпорядження голови Роменської райдержадміністрації від 08.09.2021 року № 213-ОД, за сприяння начальника служби у справах дітей Липоводолинської селищної ради Людмили Костян, спільно зі службою у справах дітей Роменської районної державної адміністрації, на виховання та спільне проживання влаштовано родинну групу з 2-дітей, які мають статус позбавлених батьківського піклування.

Так склалося, що Аня та Ілля з раннього дитинства були відібрані з родини матері, де існувала реальна загроза життю та здоров’ю дітей та були влаштовані в КЗСОР «Глинська спеціальна школа». Весь час перебування в державному закладі діти мріяли про сімейне оточення і про справжню родину.

Мабуть таким діткам посміхається фортуна і нарешті Аня (11 років) та Іллюша (8 років) дочекалися на момент влаштування їх у велику родину, в якій проживає 5 дітей-вихованців зі статусом дітей, позбавлених батьківського піклування. Тепер в родині буде виховуватися 7 дітей, позбавлених батьківського виховання.

Загалом у громаді функціонує 3 прийомні родини у яких виховується 7 дітей, позбавлених батьківського піклування та 3 дитячі будинки сімейного типу, в яких проживає 22 дітей-вихованців, з них: 2 особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також, під опікою та піклуванням громадян Липоводолинської селищної територіальної громади перебуває 11 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Шановні жителі громади! Якщо Вам не байдужа доля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і ви вирішили взяти їх на виховання в свої сім’ї, звертайтесь до відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь